Închide meniul

Thomas Muller, reacție savuroasă după „thriller-ul” Anglia – Germania 3-3: ”Real Madrid e exemplul nostru!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 13:47

Thomas Muller, reacție savuroasă după „thriller-ul Anglia – Germania 3-3: ”Real Madrid e exemplul nostru!”

Thomas Muller, reacție după Anglia - Germania 3-3

Thomas Muller, în timpul unui meci pentru Germania / Profimedia

  • Anglia – Germania 3-3
  • Thomas Muller, reacție savuroasă după „thriller-ul” de pe Wembley

Thomas Muller a avut o reacție savuroasă după „thriller-ul” Anglia – Germania 3-3. Nemții au condus pe Wembley cu 2-0, însă duelul s-a încheiat la egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania a căzut incredibil în duelul cu Anglia. A avut un avantaj de două goluri, dar englezii au reușit ”remontada” în doar 14 minute. Kai Havertz și-a salvat naționala și a decis scorul final.

Thomas Muller, reacție savuroasă după „thriller-ul” Anglia – Germania 3-3

„Real Madrid poate fi un exemplu pentru noi. Am jucat pentru mulți antrenori, inclusiv pentru Carlo Ancelotti, care a câștigat o mulțime de trofee.

Reclamă

Când lucrurile nu merg bine, este vorba de recuperarea și păstrarea încrederii. Am face bine să continuăm așa!”, a declarat Thomas Muller, citat de Mundo Deportivo.

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid poate triumfa din nou în Champions League

Carlo Ancelotti nu s-a declarat suprins că Real Madrid nu se află printre principalele favorite la cucerirea Champions League. Managerul „galacticilor” a mărturisit că echipa sa se va lupta pentru un nou trofeu, după succesul din sezonul trecut.

Reclamă

„Nu este o surpriză pentru mine că nu suntem noi favoriți, cred că este un semn bun. Cred că anul trecut aveam o probabilitate și mai mică să câștigăm.

Iar acum ne-am îmbunătățit echipa. Ce s-a întâmplat sezonul trecut se va întâmpla din nou. Vom concura până la capăt și, sper, până în finală”, a declarat Carlo Ancelotti, conform bbc.com.

Real Madrid este cotată cu a cincea şansă la cucerirea trofeului în Champions League. „Galacticii” sunt campioni en-titre, după ce sezonul trecut s-au impus după o finală câştigată la limită cu Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Trupa de pe Santiago Bernabeu s-a întărit în această perioadă de mercato, şi este de aşteptat să fie o forţă în Champions League şi în acest sezon. Real Madrid i-a transferat pe Aurelien Tchouameni şi Antonio Rudiger, iar printre plecări se numără Casemiro, cumpărat de Manchester United.

Miză financiară uriaşă în UCL

Cluburile care participă la Liga Campionilor vor împărți două miliarde de euro. Fiecare dintre cele 32 de cluburi va primi 15,64 milioane de euro pentru participarea în faza grupelor, la care trebuie adăugate 2,8 milioane pentru o victorie și 930.000 de euro pentru o remiză.

Echipele care ajung în optimile de finală vor primi 9,6 milioane de euro, 10,6 milioane pentru calificarea în sferturi, 12,5 milioane în plus pentru semifinală și 15,5 milioane pentru atingerea marii finale. Clubul campion va câștiga ultimul act va primi alte 4,5 milioane, plus cele 3,5 milioane pentru participarea la Supercupa Europei și încă 1 milion la eveniment.

Fondul de piață va distribui 300,3 milioane de euro, repartizați în funcție de valoarea fiecărei piețe TV din fiecare țară. Repartizarea ultimei ediții a Ligii Campionilor pe care Real Madrid a câștigat-o va fi anunțată oficial zilele următoare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani