Închide meniul

Thomas Tuchel i-a criticat pe fanii lui Chelsea după ce au scandat numele lui Roman Abramovich, în timpul unui minut de reculegere: ”Nu este momentul să facem asta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2022, 9:56

Thomas Tuchel i-a criticat pe fanii lui Chelsea după ce au scandat numele lui Roman Abramovich, în timpul unui minut de reculegere: ”Nu este momentul să facem asta”

Thomas Tuchel i-a criticat pe fanii lui Chelsea

Profimedia Images

Unii fani ai echipei Chelsea au scandat numele rusului Abramovich, considerat un apropiat al lui Vladimir Putin, pe tot parcursul jocului şi au fost huiduiţi de suporterii echipei Burnley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Chelsea au scandat numele lui Roman Abramovich. Reacția lui Thomas Tuchel

„Nu este momentul să facem asta. Dacă ne arătăm solidari, ne arătăm solidari şi ar trebui să o facem împreună. Punem genunchiul în pământ împreună. Dacă o persoană importantă din clubul nostru sau din alt club moare, din păcate, avem un minut de reculegere.

Nu este momentul să transmitem alte mesaje. Este momentul să arătăm respect. Vrem să facem asta. Avem nevoie ca fanii noştri să se angajeze în acest minut de aplauze. O facem pentru Ucraina şi nu există o a doua opinie despre această situaţie. Ei au gândurile şi sprijinul nostru şi ar trebui să fim împreună”, a spus Tuchel după meci.

Pe lângă aplauzele de dinaintea meciului, bannere, cartonaşe şi fanioane în culorile drapelului ucrainean, albastru şi galben, au fost afişate la meciurile din Premier League de sâmbătă.

Roman Abramovich a confirmat că vinde Chelsea

Roman Abramovich a recunoscut că este pe punctul de a o vinde pe Chelsea. Miliardarul rus a luat această decizie în contextul războiului din Ucraina, fiind considerat un apropiat al lui Vladimir Putin.

Reclamă

„Mi se rupe sufletul că mă despart așa de acest club. Cu toate acestea, cred că acest lucru este în interesul echipei.

Sper că voi putea vizita Stamford Bridge pentru ultima dată, pentru a îmi lua rămas bun de la voi„, a fost mesajul lui Roman Abramovich pentru fani.

După 18 ani petrecuți la conducerea clubului, Abramovich poate obține trei miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acțiuni. A anunțat că banii îi va dona unei fundații care va ajuta victimele războiului din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Abramovich a virat 1.5 miliarde de lire sterline (n.r. 1.8 miliarde de euro) în bugetul clubului londonez, din momentul în care a venit la conducere. Toți banii au ajuns însă sub formă de împrumut! Și-a scos deja pachetul majoritar de acțiuni la vânzare și a primit trei oferte. Campioana Europei este pe punctul de a avea un nou patron. Hansjorg Wyss, un miliardar elvețian, este pe lista scurt a posibililor succesori ai lui Abramovich.

Recomandări
  • Thomas Tuchel i-a criticat pe suporterii lui Chelsea
  • Aceștia au scandat numele lui Roman Abramovich în timpul unui minut de aplauze pentru Ucraina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și