Închide meniul

Toni Kross. ”Beam tequila și când eram bucuros, și când voiam să uit! Până într-o zi…”

Cătălin Oprișan Publicat: 27 ianuarie 2022, 16:12 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:31

Toni Kross. ”Beam tequila și când eram bucuros, și când voiam să uit! Până într-o zi…”

Kroos și Guardiola au viețuit un singur an împreună la Bayern

Foto: Profimediaimages

  • A împlinit 32 de ani
  • E campion mondial și deținător de trei Ligi ale Campionilor

Toni Kroos, mijlocașul celor de la Real Madrid, unde a adunat, până acum, 344 de meciuri, a povestit, în podcastul pe care-l realizează alturi de fratele său, ”Einfacht mal Luppen”, amănunte interesante din cariera sa, începută în 2007, la nivel de seniori, la Bayern Munchen. Campionul mondial a povestit despre turneul final din 2014, despre discuția purtată cu Angela Merkel, dar și despre problemele avute cu consumul de alcool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”După ce am cucerit titlul mondial (n.a. – în 2014, în Brazilia, cu golul lui Gotze), cel mai tare a fost că am putut să-mi îmbrățișez soția, pe care n-o mai văzusem de șase săptămâni. Am vorbit și cu Angie (n.a. – Angela Merkel, cancelarul german), chiar în vestiar. Am discutat puțin despre Mackelenburg-Vorpommern, regiunea în care m-am născut”.

Într-o seară, ne-am apucat de tequila. Eu, fratele și Stefan Reinartz, de la Leverkusen. Păhăruț după păhăruț, era singura băutură ce intra. A doua zi eram rupt și acesta a fost momentul în care am renunțat. Nici nu mai puteam privi sticla, așa că am abandonat, din acel moment. Sincer, nu mi-a mai fost dor din acel moment!”

Apoi s-a trecut la ”Pep” Guardiola. ”Când a venit la Bayern, nu era clar dacă voi mai juca sau nu. Mi-a scris că îmi dorește tot binele din lume, nu aveam de ce să mă supăr, a fost chiar drăguț”. Ibericul gândea să joace mai mult cu Lahm, așa că Toni și-a dat seama că are zilele numărate la Munchen. Așa că după 205 partide a decis s-o ”cotească” spre Madrid. Avea contract până în iunie 2015, n-a mai vrut să-l prelungească. ”Cluburile trebuie să ia, uneori, decizii dure. Asta așa a fost, dar am greșit!”, recunoștea, atunci, președintele Uli Hoeness.

Reclamă

Dar cea mai interesantă destăinuire a sa pare a fi despre… băutură. ”După ce am pierdut Liga Campionilor în 2021 (n.a. – contra lui Chelsea), am început să beau de frustrare. La un moment dat, simțeam că am nevoie să chem un medic, de urgență. Nu exista altă posibilitate de a uita durerea!” Același lucru se petrecea și la bucurie! ”După ce am câștigat titulul mondial, am zis să bem ceva. Am început cu tequila, dar, pentru că eram obosiți, n-am rezistat prea mult”…

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor