Închide meniul

„Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin!

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 17:54

Reclamă
„Total lipsit de sens! Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin!

Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin

Colaj cu Florin Manea și Radu Drăgușin / AS.ro și Profimedia

Florin Manea a fost făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin. Impresarul a fost luat la țintă de un cunoscut jurnalist britanic, care a vorbit despre declarațiile acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu ceva timp, Florin Manea a dezvăluit că Napoli ar fi în continuare interesată de Radu Drăgușin și că jucătorul ar lua în calcul o plecare de la Spurs, din cauza faptului că nu este utilizat de Ange Postecoglou.

Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin

Totuși, tehnicianul lui Spurs l-a titularizat pe român în meciul cu Manchester City, iar fundașul a avut o prestație excelentă în fața unor jucători de calibru mondial, cum ar fi Erling Haaland sau Kevin de Bruyne.

După meciul cu echipa lui Pep Guardiona, jurnalistul John Wenham a spus că afirmațiile lui Manea, cu privire la plecarea lui Drăgușin de la Spurs, nu au niciun sens.

Acesta și-a continuat discursul și a spus că Drăgușin nu va fi vândut în această vară, având în vedere că Postecoglou îl apreciază pe fundaș, mai ales după prestația din duelul cu Manchester City.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu există nicio șansă ca Drăgușin să plece. Este total lipsit de sens din partea agentului. Abia a ajuns la echipă în luna ianuarie, ceea ce înseamnă că a avut doar patru luni să se acomodeze.

Prestația lui împotriva lui Manchester City arată clar că sunt zero șanse ca el să fie vândut în această vară”, a spus John Wenham, potrivit Tottenham Hotspurs News.

Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham

Englezii au anunțat că Radu Drăgușin va fi titular în Sheffield – Tottenham, ultimul meci al sezonului pentru echipa antrenată de Ange Postecoglou. Prestația românului din meciul cu Manchester City l-a impresionat pe tehnician, care ar fi luat decizia pentru meciul de duminică.

Reclamă

Partida dintre Sheffield și Tottenham este programată pe data de 19 mai, de la ora 18:00. Ultimul duel al sezonului pentru echipa lui Radu Drăgușin se va vedea în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Publicația HotspurHQ este de părere că Radu Drăgușin a fost ulul dintre cei mai buni jucători de la Tottenham, la meciul cu Manchester City, pierdut de Spurs cu scorul de 0-2.

Jurnaliștii englezi au notat faptul că Ange Postecoglou a luat astfel decizia de a-l titulariza pe fundașul echipei naționale la ultimul meci al sezonului, cu deja retrogradata Sheffield United.

”Unul dintre cei mai buni jucători împotriva lui Manchester City și unul dintre puținii la care Ange Postecoglou se poate uita cu mândrie. Drăgușin este un titular cert pentru meciul cu Sheffield United”, a scris publicația amintită anterior, despre fundașul român.

De la transferul la Tottenham, Ange Postecoglou l-a utilizat în 8 partide pe Radu Drăgușin. Jucătorul cotat la 25 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a adunat, în total, 334 de minute în Premier League, până la partida cu Sheffield.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și