Închide meniul

Tragedie în fotbal. Patronul unui cunoscut club englez a murit într-un accident! Avea 70 de ani

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iulie 2023, 14:50

Tragedie în fotbal. Patronul unui cunoscut club englez a murit într-un accident! Avea 70 de ani

Tragedie în fotbal. Patronul unui cunoscut club englez a murit într-un accident!

John Berylson / Profimedia Images

Tragedie în fotbal. Americanul John Berylson, patronul clubului englez Millwall, a murit la vârsta de 70 de ani într-un accident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Berylson a preluat clubul Millwall, unul dintre cele mai vechi în Anglia (a fost fondat în 1885), în anul 2005. Milwall evoluează în prezent în Championship, a doua ligă a fotbalului englez.

John Berylson, patronul lui Millwall, a murit la 70 de ani!

Cu inima frântă și cu cel mai profund regret, anunțăm decesul iubitului nostru proprietar și președinte, John Berylson. John, care a împlinit 70 de ani luna trecută, și-a pierdut viața într-un accident tragic marți dimineață.

Gândurile tuturor celor de la club sunt la soția sa, Amy, cei trei copii ai săi, Jennifer, James și Elizabeth, și restul familiei Berylson. Moartea bruscă și tragică a lui John îi va afecta fără îndoială pe toți cei care au avut norocul să-l fi cunoscut.

A fost un om cu adevărat grozav, incredibil de devotat familiei sale și o persoană de o generozitate, căldură și bunătate remarcabile. A trăit o viață plină de povești, una plină de culoare și bucurie și a fost infinit de grijuliu la alții, cu o dorință nesfârșită de a împărtăși cunoștințele și experiențele sale imense pentru a-i ajuta pe oameni.

Reclamă

Sub conducerea pasională și îndrumarea lui John, Millwall s-a bucurat de un succes și de o stabilitate extraordinară. De când s-a implicat pentru prima dată în club în 2006, el a prezidat unele dintre cele mai mari momente din istoria lui Millwall.

John a continuat să vorbească cu nerăbdare despre noul sezon și despre viziunea sa pentru viitor, iar orice succes de acum încolo va fi în memoria și onoarea lui. Va fi moștenirea lui”, a transmis clubul Millwall într-un comunicat de presă, după decesul omului de afaceri american, informează independent.co.uk.

Un jurnalist a murit după ce a suferit un stop cardiac, la finala Ligii Campionilor. Tragedie în sportul mondial

Un jurnalist a murit după ce a suferit un stop cardiac, la finala Ligii Campionilor. Bărbatul s-a prăbuşit în tribună când mai erau 12 minute şi 20 de secunde de joc.

Reclamă 4 / 0/3

În acel moment, cei 20.000 de fani prezenţi la meci au realizat că sunt aproape de o tragedie şi au tăcut brusc, trăind cu sufletul la gură următoarele minute.

Medicul din stafful celor de la Kielce a fost cel care i-a acordat polonezului primele îngrijiri medicale. 15 minute, acesta a încercat să îl salveze. El a fost apoi evacuat, inert.

EHF a făcut anunţul cu privire la decesul bărbatului înainte de conferinţa de presă de după meci. Conferinţa de presă a fost anulată după ce s-a ţinut un minut de reculegere.

SC Magdeburg a câştigat Turneul Final Four de la Koln, trofeul Ligii Campionilor, după prelungiri în finala cu Kielce (30-29).

Tragedie pe un stadion din El Salvador! Cel puțin nouă persoane au murit

Tragedie pe un stadion din El Salvador! Cel puţin nouă persoane au murit în urma unei busculade pe un stadion de fotbal din capitala El Salvador, San Salvador, au anunţat autorităţile, citate de BBC.

Poliţia a precizat că printre morţi se numără şapte bărbaţi şi două femei, toate victimele având vârsta de peste 18 ani.

Busculada a avut loc în timpul unui meci între echipa locală Alianza şi echipa Fas, cu sediul în Santa Ana, pe stadionul Monumental. Meciul a fost suspendat după aproximativ 10 minute.

Reclamă

Dezastrul ar fi avut loc după ce a început un număr mare de fani au încercat să intre în incintă după ce porţile fuseseră închise.

Cele două echipe se confruntau într-un meci din sferturile de finală ale primei divizii din ţară, iar imaginile difuzate de presa locală par să arate fanii încercând să dărâme baricadele de la intrarea pe stadion.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și