Închide meniul

Tragedie în fotbal! Un jucător a murit pe teren, după un duel şocant cu un adversar!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 martie 2024, 21:30

Tragedie în fotbal! Un jucător a murit pe teren, după un duel şocant cu un adversar!

Tragedie în fotbal! Un jucător a murit pe teren, după un duel şocant cu un adversar!

Sursa foto: captura foto X (fostul Twitter)

Tragedie în fotbal! Algerianul Wassim Djezzar, în vârstă de numai 17 ani, a murit pe teren, după un duel cu un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wassim Djezzar juca la clubul NRB Oued El Ma. El s-a prăbuşit pe teren după ce un adversar l-a lovit involuntar între picioare, în timpul unui duel pentru minge.

Tragedie în fotbal! Un jucător a murit pe teren, după un duel şocant cu un adversar!

În urma duelului, Wassim Djezzar s-a lovit cu capul de gazon şi nu a reuşit să îşi revină. Nicio ambulanţă nu se afla pe teren, aşa că el a fost scos de pe gazon cu o maşină privată.

Imaginile apărute pe Twitter îi surprind pe jucători şocaţi în urma incidentului. Potrivit regulamentului, o ambulanţă trebuia să se afle pe teren.

Preşedintele Federaţiei algeriene de fotbal (FAF), Walid Sadi, şi-a manifestat, într-un comunicat, „marea tristeţe” după „vestea nefericită a morţii tragice a tânărului jucător Wassim Djezzar”, potrivit Agerpres.

Reclamă

În urmă cu 5 zile a murit o legendă a Rapidului, Dumitru „Take” Macri

Miercurea trecută, fotbalul românesc a fost lovit şi el de o tragedie. A murit Dumitru „Take” Macri, fost fundaș al formației din Giulești. Acesta s-a stins la vârsta de 92 de ani.

Dumitru Macri s-a născut în București, pe data de 28 aprilie 1931. A jucat toată cariera pentru Rapid, echipă pentru care a adunat 221 de mecuri și un gol. De asemenea, a fost căpitanul giuleștenilor în perioada 1952 – 1965.

În anul 1961 a reușit o performanță incredibilă pentru orice jucător. A fost nominalizat la ediția din acel an a Balonului de Aur, care a fost câștigată de Omar Sivori, jucător care era legitimat la Juventus. „Take” a obținut atunci locul 35.

Reclamă 4 / 0/3

De notat este faptul că în perioada respectivă Balonul de Aur se acorda doar jucătorilor din Europa.

Dumitru Macri era ultimul supraviețuitor al echipei Rapidului, din anii ’50

Potrivit informațiilor oferite de vișiniu.ro, Dumitru Macri era ultimul supraviețuitor al echipei Rapidului, din anii ’50. Acesta era stabilit la Paris, din anul 1986.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, „Take” le-a antrenat pe CFR Timișoara, Rapid, echipa națională a Algeriei și FC Olt Scornicești.

„DUMITRU ”TAKE” MACRI S-A STINS DIN VIAȚĂ. ”Take” Macri a jucat 221 de meciuri pentru Rapid între 1950-1965 și a marcat un singur gol;
A fost căpitanul Rapidului între 1952-1965;
A reușit două promovări cu Locomotiva București în 1952 și 1955;
A câștigat Cupa Balcanică cu Rapid în 1964;
A FOST PRIMUL FOTBALIST ROMÂN NOMINALIZAT LA BALONUL DE AUR, în 1961!
Odihnească-se în pace!”, a notat sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și