Închide meniul

Tragerea la sorţi a sferturilor Ligii Campionilor. Bayern – PSG şi Real Madrid – Liverpool, şocurile din sferturi. Ai şi programul semifinalelor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 9:50

Tragerea la sorţi a sferturilor Ligii Campionilor. Bayern – PSG şi Real Madrid – Liverpool, şocurile din sferturi. Ai şi programul semifinalelor

Profimediaimages

Tragerea la sorţi a sferturilor Ligii Campionilor

Tragere la sorţi sferturi Liga Campionilor

Meciurile tur ale sferturilor de finală vor avea loc la 6 şi 7 aprilie, iar returul este programat la 13 şi 14 aprilie. Semifinalele se vor disputa la 27/28 aprilie turul şi 4/5 mai returul. Finala se va disputa pe 29 mai, la Istanbul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: S-a tras şi ţintarul semifinalelor: Bayern / PSG – City / Dortmund şi Real Madrid / Liverpool – FC Porto / Chelsea

Update: Real Madrid – Liverpool

Bayern Munchen – PSG 

FC Porto – Chelsea

Reclamă

Manchester City – Borussia Dortmund

Update: A început ceremonia tragerii la sorţi. 

Miercuri am aflat ultimele două echipe calificate în faza sferturilor de finală ale Ligii. Bayern Munchen şi Chelsea completează lista pe care se mai află Manchester City, Liverpool, PSG, Porto, Borussia Dortmund şi Real Madrid. 

Reclamă 4 / 0/3

Tragerea la sorţi a sferturilor şi semifinalelor Ligii Campionilor

Faţă de faza optimilor, nu mai există niciun fel de restricţie legată de împerecherea echipelor, astfel că putem avea şi dueluri cu grupări din aceeaşi ţară. De asemenea, nu mai contează nici faptul că două echipe provin din aceeaşi grupă. 

Tot astăzi, se va stabili şi împerecherea semifinalistelor, astfel că putem vorbi despre un tablou virtual până la marea finală de la Istanbul. Până atunci, programul sferturilor de finală ne aduce meciuri pe 6-7 aprilie (turul) şi 13-14 aprilie (returul). 

Semifinalele se vor juca în 27-28 aprilie (turul), iar returul se va disputa pe 4 şi 5 mai. Finala UEFA Champions League ar urma să se dispute pe 29 mai, pe stadionul Ataturk din Istanbul.

Sferturi de finală în Liga Campionilor fără Messi şi Ronaldo

Champions League intră într-o nouă eră. Pentru prima dată după 16 ani, nici Cristiano Ronaldo şi nici Lionel Messi nu vor juca în faza sferturilor de finală.

Din sezonul 2004-2005, nu s-a mai întâmplat ca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo să rateze împreună prezenţa în faza sferturilor de finală, indiferent de echipele pentru care au jucat. Locul lor a fost luat de Mbappe şi Haaland, care anunţă lupte monstruoase pentru trofeu în anii următori.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și