Închide meniul

Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 15:18

Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile

Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT

Colaj cu Razvan Lucescu și tragerile la sorți / Profimedia

Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Vor avea loc dueluri de senzație în cele două competiții europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Răzvan Lucescu a picat cu belgienii de la Club Brugge. În Europa League vor avea loc dueluri de foc, cum ar fi AC Milan – Roma și Liverpool – Atalanta.

Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro

Tragerea din Conference League

Cele două echipe din Grecia se pot duela astfel doar în marea finală.

A doua semifinală: Viktoria Plzen / Fiorentina – Club Brugge / PAOK 

Prima semifinală: Aston Villa / LOSC Lille – Olympiacos – Fenerbahce

Reclamă

UPDATE: URMEAZĂ TRAGEREA SEMIFINALELOR

Update 15:13: Al patrulea duel: Viktoria Plzen – Fiorentina! Echipa din Cehia are avantajul terenului propriu, la primul duel.

Update: 15:12: Al treilea duel: Aston Villa – LOSC Lille! Englezii vor juca prima partidă pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 15:11: Al doilea duel: Olympiacos -Fenerbahce! Duel INCENDIAR între greci și turci, pentru un loc în semifinale.

UPDATE 15:09: Primul duel: Club Brugge – PAOK Salonic. Echipa lui Răzvan Lucescu se va deplasa în Belgia pentru primul meci.

UPDATE 15:00: A început tragerea.

Tragerea la sorți din Europa League!

UPDATE: A doua semifinală: AC Milan – Roma / Leverkusen – West Ham

UPDATE: Prima semifinală: Benfica / Marseille – Liverpool  / Atalanta

Toate meciurile din sferturile Europa League:

Reclamă

UPDATE: URMEAZĂ TRAGEREA SEMIFINALELOR

UPDATE 14:13: Ultimul duel extras: Benfica – Marseille. Campioana din Liga Portugal va juca prima manșă pe teren propriu.

UPDATE 14:12: Al treilea duel extras: Bayer Leverkusen – West Ham United. Meci „de foc” între revelația lui Xabi și englezi.

UPDATE 14:11: Al doilea duel extras: Liverpool – Atalanta! Echipa lui Klopp va juca primul meci pe teren propriu!

UPDATE 14:10: Primul duel extras: AC Milan – AS Roma. Derby nebun în sferturile Europa League!

UPDATE 14:00: A început tragerea la sorți din UEFA Europa League.

Echipa românului nu va avea parte de meciuri ușoare însă. Formația din Salonic poate întâlni chiar rivala din campionat, Olympiacos, în această fază din Conference League.

Totuși, prima tragere care va avea loc în ziua de vineri este cea din Europa League, care va începe de la ora 14:00. Iată echipele calificate în sferturile competiției:

„Cormoranii” lui Jurgen Klopp promit spectacol și în sferturi, după ce în optimi s-au distrat cu Sparta Praga (5-1 și 6-1, în cele două meciuri disputate).

Tragerea la sorți din care face parte și echipa pregătită de Răzvan Lucescu va începe de la ora 15:00. Iată toate echipele calificate în sferturile de finală:

PAOK și Olympiacos au surprins pe toată lumea în cadrul optimilor. Echipa lui Răzvan Lucescu a revenit de la un 0-2 în prima manșă și s-a calificat cu scorul general de 5-3. De cealaltă parte, rivala echipei din Salonic, din campionat, a fost învinsă în tur de Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-4. Totuși, Olympiacos a revenit în retur și s-a calificat cu scorul de 7-5, la general.

Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK

Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK. Jurnaliștii eleni au fost dați pe spate de performanța reușită de echipa antrenorului român.

PAOK s-a calificat în sferturile UEFA Conference League după ce a trecut de Dinamo Zagreb cu 5-3, la general. În tur, grecii au fost învinși cu 0-2, dar la Salonic au făcut un meci „de vis” și au câștigat cu 5-1. Ambele partide au fost LIVE SCORE pe AS.ro.

Jurnaliștii din Grecia sunt de părere că PAOK a fost o echipă senzațională la duelul cu Dinamo Zagreb. Aceștia nu s-au ferit de cuvintele mari și au spus că echipa din Salonic este gata de finala UEFA Conference League!

”Un PAOK incredibil, cuprinzător și plin de spirit a obținut o calificare epică în fața lui Dinamo Zagreb, deoarece cu 5-1 a răsturnat scorul primului meci și a zburat către sferturile din Conference League.

Un PAOKara… gata să ajungă în finala Conference League s-a prezentat joi seară pe Toumba unde a învins cu 5-1 Dinamo Zagreb, a răsturnat scorul primului meci și s-a calificat în sferturile din Conference League.

Cu un joc senzațional din primul și până în ultimul minut, fotbaliștii echipei din Salonic au fost superiori, nu i-au lăsat lui Dinamo niciun drept să intre în joc și au reușit să pună ‘foc’ în Toumba, unde se cerea un trofeu european la finalul meciului”, au notat jurnaliștii publicației Sport24.gr.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și