Închide meniul

Transfer de senzaţie realizat de Jose Mourinho! Ce jucător a semnat cu Fenerbahce

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 18:05

Reclamă
Transfer de senzaţie realizat de Jose Mourinho! Ce jucător a semnat cu Fenerbahce

Transfer de senzaţie realizat de Jose Mourinho

Jose Mourinho/ Profimedia

Jose Mourinho a realizat un transfer de senzaţie la Fenerbahce. Youssef En-Nesyri a semnat cu formaţia turcă, preluată de „The Special One” în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Youssef En-Nesyri este al şaptelea realizat de Jose Mourinho la Fenerbahce, în această vară. Allan Saint-Maximin, Çaglar Soyuncu, Rade Krunic, Cenk Tosun, Oguz Aydin și Levent Mercan au mai semnat cu formaţia turcă.

Transfer de senzaţie realizat de Jose Mourinho

Youssef En-Nesyri, un atacant marocan cu două trofee Europa League în palmares, ambele cucerite alături de Sevilla, a fost prezentat la Fenerbahce. Turcii „au spart banca” pentru a-i face pe plac lui Jose Mourinho şi au plătit suma de 19,5 milioane de euro pentru a-l transfera pe En-Nesyri.

Marocanul a plecat astfel de la Sevilla şi a semnat un contract valabil până în vara lui 2029 cu Fenerbahce. En-Nesyri este cotat la 20 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Youssef En-Nesyri, în vârstă de 27 de ani, se află la prima sa aventură în Turcia. Atacantul s-a despărţit de Sevilla după patru sezoane, evoluând în Spania încă din 2016.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho a fost prezentat cu fast la Fenerbahce, la începutul verii. Managerul lusitan a semnat un contract până în vara lui 2026 cu formaţia turcă, la care are ca obiectiv câştigarea campionatului.

Jose Mourinho a criticat naționala Portugaliei!

Jose Mourinho a criticat naționala Portugaliei! Marele antrenor lusitan a vorbit despre selecționata țării sale, după eliminarea acestei de la EURO 2024.

Reclamă

Jose Mourinho a transmis faptul că naționala Portugaliei nu a fost convigătoare la EURO și că partida cu Franța a reprezentat „momentul adevărului”.

„Portugalia nu a fost fantastică, în ciuda faptului că a ajuns în sferturile de finală. Mă așteptam la mai mult. Am fost înainte de începerea Campionatului European la meciul Portugalia-Croația și nu mirosea bine.

În timpul turneului, echipa nu a fost convingătoare. Dar apoi ajungi la momentul adevărului și Portugalia nu a fost una dintre cele mai puternice echipe. E tânără, iar Cupa Mondială este chiar după colț”, a spus Jose Mourinho, potrivit record.pt.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și