Închide meniul

Transfer de top realizat de Galatasaray! Turcii l-au cumpărat pe Nicolo Zaniolo de la AS Roma

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 13:43

Transfer de top realizat de Galatasaray! Turcii l-au cumpărat pe Nicolo Zaniolo de la AS Roma

Nicolo Zaniolo s-a transferat de la AS Roma la Galatasaray

Nicolo Zaniolo, într-un meci pentru AS Roma/ Profimedia

Galatasaray a realizat un transfer de top şi l-a cumpărat pe Nicolo Zaniolo de la AS Roma. Jose Mourinho pierde un jucător important, în această pauză competiţională de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray s-a întărit în atac în această perioadă de mercato, prin aducerea lui Nicolo Zaniolo. Turcii au plătit celor de la AS Roma suma de 20 de milioane de euro, sumă care se poate ridica la 35.

Transfer de top realizat de Galatasaray! Turcii l-au cumpărat pe Nicolo Zaniolo de la AS Roma

Fabrizio Romano a anunţat transferul lui Nicolo Zaniolo la Galatasaray. Jurnalistul susţine că atacantul a semnat un contract valabil până în 2027, iar turcii vor plăti aproximativ 20 de milioane de euro.

Nicolo Zaniolo este aşteptat la Istanbul, pentru a efectua vizita medicală în cursul zilei de marţi.

Reclamă

Nicolo Zaniolo, în vârstă de 23 de ani, evoluează la AS Roma din 2018. În vara acelui an, trupa lui Jose Mourinho îi plătea lui Inter suma de 4,5 milioane de euro în schimbul atacantului.

În patru sezoane şi jumătate petrecute pe Olimpico, Nicolo Zaniolo a bifat 128 pentru AS Roma, marcând 24 de goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 18 reuşite.

În actuala stagiune, jucătorul cotat la 30 de milioane de euro a bifat 17 meciuri, în care a marcat două goluri şi a oferit trei assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan, tot mai aproape de un transfer definitiv la Pisa: „Galatasaray nu are ce să facă!”

Victor Becali a anunţat că Olimpiu Moruţan este aproape de un transfer definitiv la Pisa. Impresarul susţine că oficialii italieni au făcut deja o ofertă celor de la Galatasaray, club de care aparţine internaţionalul român.

Victor Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru Olimpiu Moruţan, despre care susţine că s-a adaptat perfect la Pisa. În acest context, impresarul susţine că clubul italian a înaintat o ofertă pentru transferul definitiv al acestuia.

Nu ăsta era termenul, ci în vară. Dar acum, Pisa a făcut o propunere, care e sub clauză. Și Galata poate accepta oricând, nu e o problemă. A avut evoluții foarte bune Moruțan la Pisa și e normal că i-a convins. Vedem ce se va întâmpla.

S-a acomodat, mulți spuneau că nu se potrivește pentru fotbalul italian, poate și eu credeam că nu e pentru fotbalul italian. Uite că nimeni nu știe ce se va întâmpla. Îi merge foarte bine, s-a acomodat foarte bine, vedeți cu toții evoluțiile lui.

Dacă Pisa face opțiunea, Galata nu are ce să facă. Ei pot să spună că plătesc, dar nu mai puțin de banii trecuți în contract.

Sunt în Serie B (n.r.: Man și Mihăilă) și au fost și accidentați, foarte multe probleme întotdeauna. Nu pot să spun ce o să facem la vară. Timpul va spune, vedem.

Dacă Moruțan va avea evoluții bune, se poate întâmpla ceva. Sau poate echipa promovează și nu îl lasă să plece”, a declarat Victor Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și