Închide meniul

Olimpiu Moruţan, tot mai aproape de un transfer definitiv la Pisa! Anunţul lui Victor Becali: „Galatasaray nu are ce să facă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 16:55

Olimpiu Moruţan, tot mai aproape de un transfer definitiv la Pisa! Anunţul lui Victor Becali: „Galatasaray nu are ce să facă!

Olimpiu Moruţan, aproape de un transfer definitiv la Pisa! Anunţul lui Victor Becali

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci pentru Pisa/ Profimedia

Victor Becali a anunţat că Olimpiu Moruţan este aproape de un transfer definitiv la Pisa. Impresarul susţine că oficialii italieni au făcut deja o ofertă celor de la Galatasaray, club de care aparţine internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a impresionat la Pisa, în acest sezon. Internaţionalul român de 23 de ani a fost împrumutat de Galatasaray, la startul stagiunii, la formaţia de Serie B care se luptă pentru promovare.

Olimpiu Moruţan, tot mai aproape de un transfer definitiv la Pisa. Anunţul lui Victor Becali

Victor Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru Olimpiu Moruţan, despre care susţine că s-a adaptat perfect la Pisa. În acest context, impresarul susţine că clubul italian a înaintat o ofertă pentru transferul definitiv al acestuia.

Însă, ultimul cuvânt de spus îl are Galatasaray, club care vrea în schimbul mijlocaşului român suma de 5,5 milioane de euro, atât cât este clauza stipulată în contractul acestuia.

„Nu ăsta era termenul, ci în vară. Dar acum, Pisa a făcut o propunere, care e sub clauză. Și Galata poate accepta oricând, nu e o problemă. A avut evoluții foarte bune Moruțan la Pisa și e normal că i-a convins. Vedem ce se va întâmpla.

Reclamă

S-a acomodat, mulți spuneau că nu se potrivește pentru fotbalul italian, poate și eu credeam că nu e pentru fotbalul italian. Uite că nimeni nu știe ce se va întâmpla. Îi merge foarte bine, s-a acomodat foarte bine, vedeți cu toții evoluțiile lui.

Dacă Pisa face opțiunea, Galata nu are ce să facă. Ei pot să spună că plătesc, dar nu mai puțin de banii trecuți în contract.

Sunt în Serie B (n.r.: Man și Mihăilă) și au fost și accidentați, foarte multe probleme întotdeauna. Nu pot să spun ce o să facem la vară. Timpul va spune, vedem.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Moruțan va avea evoluții bune, se poate întâmpla ceva. Sau poate echipa promovează și nu îl lasă să plece”, a declarat Victor Becali, pentru digisport.ro.

Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Ce răspuns a oferit antrenorul turcilor

Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Okan Buruk, antrenorul formaţiei din Turcia, a comentat situația fotbalistului împrumutat la Pisa, în serie B.

La Pisa situația a stat diferit. Mijlocașul român și-a recăpătat pofta de joc și a impresionat în repetate rânduri. În acest context, antrenorul turc de la Galata a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Olimpiu în Turcia.

„Îi urmărim pe jucătorii care sunt împrumutați, însă nu știu dacă cluburile respective își vor folosi opțunile de transfer defintiv. Am văzut că Mustafa Muhammed (n.r – împrumutat la Nantes) se află într-o formă bună.

Moruțan, la fel, a fost foarte eficient în ultima vreme, îi urmărim meciurile. Sunt jucătorii noștri și vom face o evaluare la finalul sezonului”, a spus Okan Buruk, citat de Takvim.

În cele 19 meciuri de Serie B jucate pentru Pisa în acest sezon, Olimpiu Moruțan a înscris 5 goluri și a oferit 7 pase decisive. Mijlocașul cotat la 5 milioane de euro este unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei din centrul Italiei.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și