Închide meniul

Transferul lui Ianis Hagi este iminent! Scoţienii au făcut anunţul: „Cu cât mai multe meciuri pentru România, cu atât mai bine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 17:38

Reclamă
Transferul lui Ianis Hagi este iminent! Scoţienii au făcut anunţul: „Cu cât mai multe meciuri pentru România, cu atât mai bine!

Transferul lui Ianis Hagi este iminent! Scoţienii au făcut anunţul

Ianis Hagi şi Florinel Coman, în timpul meciului România - Ucraina 3-0 / Profimediaimages

Scoţienii au anunţat că transferul lui Ianis Hagi (25 de ani) este iminent. Mijlocaşul lui Rangers ar urma să schimbe echipa după EURO 2024. Internaţionalul român are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutul lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves a expirat, dar Philippe Clement nu este dispus să îl păstreze pe fiul lui Gică Hagi pentru noul sezon.

Transferul lui Ianis Hagi de la Rangers este iminent

Jurnaliştii scoţieni au dezvăluit că oficialii lui Rangers speră ca Ianis Hagi să joace cât mai multe minute la EURO. Astfel ar putea încasa o sumă importantă în schimbul mijlocaşului român. Ianis i-a costat 3.5 milioane de euro în 2020.

Ianis Hagi a fost figura cea mai cunoscută din lotul României care a ajuns, luni, pe Allianz Arena. Totuși, nu a fost cel mai influent jucător într-o după-amiază importantă. Numărul 10 de pe tricou le-a stârnit amintiri frumoase fanilor dintr-o anumită generație. Sute, poate mii, au purtat replici în tribune. Cel care a contat a fost rezervă.

Ianis Hagi a petrecut primele 62 de minute ale meciului urmărindu-l de pe banca de rezerve, în spatele lui Edward Iordănescu. În momentul în care a intrat pe teren, jocul era câștigat. Hagi poartă greutatea unui nume cu care este aproape imposibil de trăit.

Reclamă
Reclamă 4

Faptul că este aici reprezintă, totuși, ceva. Accidentarea de la genunchi, de acum doi ani și jumătate, s-a dovedit a fi începutul sfârșitului carierei sale la Rangers.

Hagi va pleca de la Rangers, singura dilemă este când. Motivația mesajului transmis de club înainte de meci a fost legată de interese financiare decât fotbalistice. Cu cât mai multe meciuri pentru România, cu atât mai bine pentru Rangers pentru a convinge o echipă să-l cumpere.

Numele lui Hagi va fi pe buzele tuturor în următoarele zile. În câteva zile, la Ibrox, se va spune doar rămas-bun„, a transmis jurnalistul Christopher Jack pentru rangersreview.co.uk, citat de sport.ro.

Reclamă

Ianis Hagi a fost rezervă în meciul România – Ucraina, scor 3-0. Edi Iordănescu l-a trimis pe teren în minutul 62, în locul lui Dennis Man.

Ianis a fost titular în 8 meciuri din La Liga pentru Deportivo Alaves. În total, în 22 de partide, a jucat 798 de minute.

Soţia lui Ianis Hagi, răvăşitoare lângă fiica lui Gică Popescu

Soţia lui Ianis Hagi a avut o apariţie răvăşitoare, lângă fiica lui Gică Popescu. Elena Tănase a întors toate privirile, fiind îmbrăcată în tricoul României, la debutul „tricolorilor” la EURO 2024.

Soţia lui Ianis Hagi nu putea lipsi de la meciul României. Elena a strălucit la Munchen, fiind îmbrăcată în tricoul naţionalei cu numărul 10, număr purtat de soţul ei la turneul final din Germania (vezi galeria foto de la finalul articolului).

Elena Tănase s-a fotografiat alături de fiica lui Gică Popescu. Maria a îmbrăcat de asemenea tricoul naţionalei, tot cu numărul 10. Soţia lui Ianis a imortalizat şi momentul superb de la finalul partidei, moment în care fiul „Regelui” a cântat la portavoce alături de fanii români, cât şi de ceilalţi jucători. Videoclipul a fost ulterior repostat de Ianis Hagi, pe pagina sa oficială de Instagram.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

21:27

Florin Niţă, după ce a fost eroul României la EURO 2024: „Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă!”

21:18

„Vom muri pentru acest tricou!” Ianis Hagi, discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024

21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

21:08

Gică Hagi, prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. Mesaj pentru toţi românii: „Să continuăm să credem!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și