Închide meniul
UPDATE

Tudor Băluță a fost prezentat oficial de Slask Wroclaw! Ce contract a semnat fosta vedetă de la Farul Constanța

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 21:25

Reclamă
Tudor Băluță a fost prezentat oficial de Slask Wroclaw! Ce contract a semnat fosta vedetă de la Farul Constanța

Tudor Băluță și-a găsit echipă, după despărțirea de Farul Constanța!

Farul TV

Tudor Băluță și-a găsit echipă, după despărțirea de Farul Constanța! Mijlocașul a dat o adevărată lovitură și a semnat în Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația la care a fost prezentat românul este Slask Wroclaw, care a terminat campionatul pe locul al 2-lea, în sezonul trecut, la egalitate de puncte cu Jagiellonia, care a câștigat campionatul datorită rezultatelor din meciurile directe.

Tudor Băluță și-a găsit echipă, după despărțirea de Farul Constanța!

UPDATE: Tudor Băluță a fost prezentat oficial la Slask Wroclaw!

”Tudor Băluță este noul fotbalist sileziaan!

Alte vești bune pentru tricolori! Reprezentantul României, cu 12 selecții, a semnat contractul până la sfârșitul lunii iunie 2026, cu opțiunea de prelungire a acestuia cu un an.

Reclamă
Reclamă 4

Bine ați venit în Silezia!”, au anunțat oficialii lui Slask Wroclaw, pe rețelele de socializare.

 Știrea inițială

Reclamă

Potrivit informațiilor apărute în presa din Polonia, transferul lui Tudor Băluță la Slask este doar „o chestiune de timp”.

Jurnaliștii polonezi au dezvăluit și că Băluță are, „pe masă”, oferte din mai multe țări, însă au ținut să menționeze faptul că echipa din Wroclaw este în pole-position pentru transfer.

„După cum am aflat, transferul unui mijlocaș defensiv este doar o chestiune de zile. Vorbim despre un fotbalist cu un CV cu adevărat interesant pentru standardele poloneze, deoarece românul Tudor Băluță, în vârstă de 25 de ani, este aproape de a se transfera la Wroclaw.

Tudor Băluță a semnat în adolescență cu englezii de la Brighton & Hove Albion, care au văzut în el un mare potențial, apoi împrumutat la ADO Den Haag din Olanda și la Dinamo Kiev din Ucraina.

Deși are pe masă mai multe oferte din diferite țări, Slask, condusă de directorul sportiv David Balda, îl curtează cel mai puternic. Întrebat de noi despre jucător, cehul nu a vrut să intre în detalii, dar interesându-ne la club și la una dintre agențiile de impresariat, am reușit să aflăm că mutarea lui Băluța la Slask este «mai aproape decât mai departe»”, a anunțat publicația Gazeta Wrosklawa.

Tudor Băluță a plecat de la Farul Contanța în această vară, din postura de jucător liber de contract. În momentul de față, mijlocașul de 25 de ani este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce a transmis Băluță, după ce a plecat de la Farul

Mijlocașul a suferit o accidentare gravă în luna noiembrie a anului trecut și nu a mai jucat de la o partidă cu Hermannstadt, de pe data de 11 noiemrbie 2023.

Astfel, oficialii grupării lui Gică Hagi nu i-au mai prelungit contractul jucătorului trecut și pe la Brighton.

”Dragi fariști,

A sosit momentul să îmi iau rămas bun.

Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei, iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă, uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului! Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna. Meciul ce ne-a făcut victoriosi, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat!

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani! Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna o a doua mea casă!

Vă mulțumesc din suflet!

Al vostru, Tudor Băluță”, a transmis mijlocașul, prin intermediul rețelelor de socializare.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Poli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu i-a adus cele 3 puncte lui Tony da Silva! Echipa lui Bogdan Andone, 0 puncte după 2 etape

20:50

FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia. Olaru, Ştefănescu, Musi şi Daniel Popa sunt titulari. Baeten e rezervă

20:37

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams. Situație inedită în fotbalul mondial

20:30

VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Calificările sunt sâmbătă, live în AntenaPLAY (ora 12:20)

20:15

Unirea Slobozia – FCSB LIVE TEXT (22:00). Campioana caută prima victorie în noul sezon al Ligii 1. Baeten e rezervă. Echipele

19:55

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru! Giovanni Becali: „Gigi mi-a spus asta! Eu n-am ştiut!”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și