Închide meniul

Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul! Mesajul postat pe rețelele de socializare: „Nu am putut ajuta echipa”

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 19:06

Reclamă
Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul! Mesajul postat pe rețelele de socializare: „Nu am putut ajuta echipa

Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul!

Tudor Băluță, în timpul unui interviu / Farul TV

Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul! Contractul mijlocașului s-a încheiat la finalul stagiunii care tocmai a luat sfârșit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, Băluță a adunat doar 20 de meciuri la Farul, în care a marcat 2 goluri și a oferit 2 pase decisive.

Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul!

Mijlocașul a suferit o accidentare gravă în luna noiembrie a anului trecut și nu a mai jucat de la o partidă cu Hermannstadt, de pe data de 11 noiemrbie 2023.

Astfel, oficialii grupării lui Gică Hagi nu i-au mai prelungit contractul jucătorului trecut și pe la Brighton.

”Dragi fariști,

Reclamă
Reclamă 4

A sosit momentul să îmi iau rămas bun.

Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei, iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă, uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Reclamă

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului! Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna. Meciul ce ne-a făcut victoriosi, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat!

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani! Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna o a doua mea casă!

Vă mulțumesc din suflet!

Al vostru, Tudor Băluță”, a transmis mijlocașul, prin intermediul rețelelor de socializare.

În urmă cu puțin timp s-a scris că Gigi Becali ar încerca să îl aducă pe Tudor Băluță la FCSB. Totuși, patronul de la FCSB a anunțat, în exclusivitate pentru AntenaSport, că informația apărută nu a fost adevărată.

Gică Popescu anunţă „revoluţia” la Farul, în sezonul viitor

Gică Popescu a transmis că îş doreşte să aducă noi acţionari la Farul, în această vară, pentru ca bugetul echipei, care este în prezent de şapte milioane, să crească. Acesta îşi doreşte ca formaţia lui Gică Hagi să devină o forţă în Liga 1, pentru a se putea bate cu celelalte echipe, cu bugete mult mai mari.

„Avem acelaşi obiectiv în fiecare an, play-off-ul, promovare de tineri. Şi să mergem cât mai sus, după ce intrăm în play-off. Am vrea să ne batem în fiecare an la campionat. Ne batem, de fapt. În fotbal există un singur obiectiv, meciul următor.

Cel puţin pentru mine, obiectivul principal e să încercăm să aducem lângă noi oameni care au o anumită potenţă financiară, pentru a încerca să aducem jucători buni, care împreună cu jucătorii tineri, să formeze un lot competitiv.

Să ai în fiecare an deficit financiar, nu poţi să te baţi cu echipe care au bugete de 15 milioane. Noi cu buget de şapte milioane, e greu să te baţi. Dar chiar şi aşa, ne batem, am avut un play-off foarte bun. Întotdeauna am fost acolo, printre cele mai bune echipe din Liga 1. Să încercăm să schimbăm acţionariatul, să aducem oameni lângă noi”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și