Închide meniul

Turcii i-au sărit în cap lui Dan Petrescu, după o nouă înfrângere la Kayserispor: "Demisionează! Pleacă, omule!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 16:07

Turcii i-au sărit în cap lui Dan Petrescu, după o nouă înfrângere la Kayserispor: "Demisionează! Pleacă, omule!"

Abaca Press via Hepta

Dan Petrescu, tot mai contestat

Yatabare şi Gradel au fost "călăii" echipei lui Dan Petrescu. După acest rezultat, Kayserispor rămâne pe locul 16, cu 25 de puncte, la egalitate cu Erzurumspor, de pe locul 17, şi la un punct de Istanbul Başakşehir, de pe locul 18, retrogradabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Kayserispor cer demisia lui Dan Petrescu

După această înfrângere, fanii celor de la Kayserispor vor ca Dan Petrescu să plece de la echipă.

"Pleacă Dan Petrescu! Super Lig nu este Liga 1 !”, a scris un fan nervos pe Twitter. 

Demisionează! Pleacă, omule”, a atacat un alt fan.

Reclamă

Gaziantep, doar remiză cu Antalyaspor

Într-un alt meci, Gaziantep, cu fundaşul Alin Toşca şi mijlocaşul Alexandru Maxim titulari, a remizat, acasă, scor 0-0, în partida cu Antalyaspor. Maxim a jucat până în minutul 83, când a fost înlocuit de Soyalp, iar Toşca a evoluat tot meciul.

Gaziantep rămâne pe locul 7, cu 39 de puncte, iar Antalyaspor, pe locul 9, cu 33 de puncte. Galatasaray este lider, cu 54 de puncte, echipă urmată de Beşiktaş şi Fenerbahce, cu câte 51 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și