Închide meniul

UEFA, decizie drastică după apariţia tensiunilor uriaşe dintre Rusia şi Ucraina! Vrea să mute finala UEFA Champions League

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2022, 14:30

UEFA, decizie drastică după apariţia tensiunilor uriaşe dintre Rusia şi Ucraina! Vrea să mute finala UEFA Champions League

UEFA poate muta finala UEFA Champions League din Rusia

Getty Images

  • Finala Champions League e programată la 28 mai
  • UEFA vrea să o mute de la Sankt Petersburg, la Londra

UEFA urmăreşte cu atenţie situaţia din Ucraina şi este pregătită să elaboreze un plan de urgenţă, dacă este necesar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit presei britanice, dacă se renunţă la disputarea finalei pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg, varianta de înlocuire ar fi stadionul Wembley din Londra.

Mircea Lucescu nu se teme de situaţia din Ucraina

Mircea Lucescu a anunțat că Dinamo Kiev va evolua toate meciurile din campionat, chiar dacă există tensiunile uriașe dintre Rusia și Ucraina, din ultima perioadă. În ultima perioadă, apăruseră zvonuri conform cărora campioana refuză să joace din cauza problemelor extra-sportive. Il Luce a ținut să le contrazică.

Reclamă

”Programul a fost anunțat pe site-ul clubului cu mult timp în urmă. Pe 13 februarie, am început un cantonament în Antalya și vom fi aici până pe 22 februarie.

Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina. Am fost antrenorul lui Șahtionr până în ultimul moment, la incidentele din 2014. Nu mi-e frică de nimeni. Nu se pune problema ca Dinamo Kiev să nu revină din Antalya, pe 22 februarie. Treaba noastră este să facem fotbalul mai bun”, a spus Mircea Lucescu, citat de www.aa.com.tr.

Reclamă

Rinat Ahmetov și alți milionari au părăsit de urgență Ucraina

Situație de criză în Ucraina, acolo unde mai mulți milionari au părăsit de urgență țara de frica războiului. Unul dintre aceștia este chiar Rinat Ahmetov, fostul patron al lui Mircea Lucescu de la Șahtior. De altfel, antrenorul român nu și-a dorit să se întoarcă la Kiev și a rămas cu echipa în cantonamentul din Turcia.

Jurnaliștii de la pradva.com.ua au dezvăluit că duminică au fost 20 de chartere care au plecat din Ucraina. La bordul lor erau mai mulți oligarhi ucraineni și familiile lor. Ahmetov s-a dus la Zurich, cu un avion privat.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: "Toleranţă zero"
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”
FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!
Liga 1 • 2 mart., 16:32
FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!
Gigi Becali, lovitură dură din partea UEFA
Fotbal • 2 mart., 13:29
Gigi Becali, lovitură dură din partea UEFA! Amenda primită după ce a spus că a pariat 20.000 de euro pe victoria celor de la FCSB