Închide meniul

Uite Barca, nu e Barca! Neymar vrea să continue la PSG. "Îmi doresc să joc din nou în finala Champions League!"

Gal Dorin Publicat: 31 august 2020, 13:44

Reclamă
Uite Barca, nu e Barca! Neymar vrea să continue la PSG. "Îmi doresc să joc din nou în finala Champions League!"

DPA Images / Michael Regan

Neymar în timpul finalei UEFA Champions League

Acesta şi-ar fi exprimat dorinţa de a rămâne la Paris Saint Germain şi de a se întoarce în finala Ligii Campionilor cât mai curând posibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este greu de spus dacă decizia lui Neymar are de-a face şi cu tensiunile pe care catalanii le au cu Leo Messi din moment ce este cunoscută prietenia dintre cei doi sud-americani.

Neymar, transfer record la PSG

În vara lui 2017, PSG a plătit o sumă record de 222 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Neymar de pe Camp Nou pe Parc des Princes.

Brazilianul şi-a consolidat locul drept unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii în Spania, dar nu a oferit constanţă în timpul primelor sale două sezoane în Franţa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală a dat o nouă „lovitură”, după ce a luat titlul cu FCSB! Mihai Stoica a fost martor! Ce a spus de Gigi Becali 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” Vezi toate știrile
Citește și