Închide meniul

Uluitor! Paul Pogba ar fi angajat un ”vrăjitor” să-l accidenteze pe Kylian Mbappe: ”Un ipocrit și un trădător!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 9:35

Uluitor! Paul Pogba ar fi angajat un ”vrăjitor” să-l accidenteze pe Kylian Mbappe: ”Un ipocrit și un trădător!”

Paul Pogba și Kylian Mbappe, în timpul unui meci

Paul Pogba și Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimedia

E scandal monstru în fotbalul internațional. Paul Pogba ar fi angajat un ”vrăjitor” să-l accidenteze pe Kylian Mbappe, a dezvăluit Mathias, fratele vedetei de la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi frați Pogba se află în mijlocul unui scandal de proporții. Recent, Paul a denunţat faptul că se teme că ”o bandă organizată” va organiza ”o tentativă de extorcare” la adresa sa.

Paul Pogba ar fi angajat un ”vrăjitor” să-l accidenteze pe Kylian Mbappe

”Kylian, înțelegi acum? Nu am nimic negativ împotriva ta, cuvintele mele pentru ține. Totul este adevărat și dovedit, se știe. Îmi pare rău pentru acest frate, un presupus musulman cufundat în vrăjitorie. Nu este niciodată bine să ai lângă ține un ipocrit și un trădător!

Paul, chiar ai vrut să mă taci complet că să mint şi să mă trimiţi la închisoare, am bănuit asta. Spre deosebire de ține, am destule dovezi să-mi dovedesc cuvintele și minciunile tale. O să-ți mai spun: frate, manipularea oamenilor nu e bună! Nu e vorba de bani. Aproape că am murit din cauza ta, m-ai lăsat în groapă în timp ce tu fugeai. Tu vrei să fii nevinovat!”, a scris Mathias Pogba pe Twitter.

Reclamă

Poliția din Paris, anchetă cu privire la Pogba și fratele său

Direcţia Centrală a Poliţiei Judiciare din Franţa a deschis o anchetă privind o suspiciune de tentativă de extorcare a fotbalistului Paul Pogba, a declarat duminică, pentru AFP, o sursă din poliţia pariziană, citat de news.ro.

Jucătorul internaţional francez Paul Pogba a denunţat duminică faptul că se teme că ”o bandă organizată” va organiza ”o tentativă de extorcare” la adresa sa.

Declaraţia lui Pogba vine la doar o zi după ce sâmbătă, 27 august, fratele său mai mare, Mathias Pogba, a difuzat pe reţelele sociale un filmuleţ în care promitea ”mari dezvăluri” despre fratele său, mijlocaş la clubul italian Juventus Torino.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Pogba are un ghinion teribil și poate rata Cupa Mondială

Paul Pogba, care a semnat recent cu Juventus, poate rata Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie 2022), din cauza unei accidentări, anunţă presa sportivă italiană.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, Pogba va fi nevoit să se opereze la genunchiul drept, ceea ce îl va ţine departe de gazon timp de patru luni, riscând astfel să rateze şansa de a-şi apăra titlul mondial cucerit alături de Les Bleus în 2018.

Juventus nu a anunţat deocamdată durata indisponibilităţii lui Pogba, care va fi însă de cel puţin două luni.

Revenit în această vară în Italia, după şase ani petrecuţi la Manchester United, mijlocaşul francez va trebui să-şi amâne debutul în noua ediţie din Serie A.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și