Închide meniul

Un fost coleg al lui Leo Messi a dezvăluit când se va retrage argentinianul: ”Mai are multe de demonstrat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 9:16

Un fost coleg al lui Leo Messi a dezvăluit când se va retrage argentinianul: ”Mai are multe de demonstrat”

Zuma Press / ESPA Photo Agency via hepta

Un fost coleg al lui Leo Messi a dezvăluit când se va retrage argentinianul: ”Mai are multe de demonstrat”

Potrivit ibericului, Messi poate juca până în jurul vârstei de 40 de ani. Ajuns la 32 de ani, Messi, câștigător de șase ori al Balonului de Aur, a avut o formă stelară în acest debut de sezon pentru Barcelona, marcând 24 de goluri în toate competițiile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi: ”Messi mai are multe de demonstrat în fotbal”

Lionel Messi rămâne cel mai important jucător pe care l-a avut Barcelona în acest secol, iar Xavi crede că argentinianul va avea o formă sportivă excelentă și în următorii 5-7 ani.

”Mai are în față cinci sau șapte ani. Are o condiție fizică excelentă și poate juca până la 37, 38 sau 39 de ani. Cu siguranță va evolua la Cupa Mondială din Qatar.

Messi mai are multe de demonstrat în fotbal. Probabil că după ce se va retrage, va alege să fie antrenor”, a spus Xavi într-o conversație pe Instagram cu Samuel Eto'o.

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani

Publicația britanică Four Four Two a alcătuit un top al celor mai buni fotbaliști din ultimii 25 de ani. Leo Messi l-a devansat pe Cristiano Ronaldo și și-a adjudecat "titlul".

Reclamă

"Care este cel mai bun jucător din ultimii 25 de ani?", a fost întrebarea pe care jurnaliștii englezi au adresat-o fanilor. Leo Messi a câștigat sondajul și a fost urmat în top de Cristiano Ronaldo. Pe locul al treilea s-a clasat Zinedine Zidane. Ronaldo Nazario și Ronaldinho au prins pozițiile patru și cinci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și