Închide meniul

UPDATE | Prima poză cu Dan Petrescu la Kayseri! Mâine va conduce primul antrenament. "Bursucul", felicitat de Mircea Lucescu: "Se potriveşte în campionatul Turciei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 12:50

UPDATE | Prima poză cu Dan Petrescu la Kayseri! Mâine va conduce primul antrenament. "Bursucul", felicitat de Mircea Lucescu: "Se potriveşte în campionatul Turciei"

hepta

Dan Petrescu, felicitat de Mircea Lucescu pentru că va antrena în Turcia

UPDATE: Dan Petrescu a ajuns în Turcia, pentru a o antrena pe Kayserispor. Jurnaliştii l-au întâmpinat încă de la aeroport. Aceştia anunţă că Petrescu va semna mâine, când va conduce şi primul antrenament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu l-a felicitat pe Dan Petrescu, pe care îl vede la locul potrivit în campionatul Turciei. I-a transmis să nu rămână însă prea mult la Kayserispor. Lucescu a lucrat în Turcia la echipa naţională şi le-a mai pregătit pe Galatasaray şi Beşiktaş.

Mircea Lucescu le cere românilor de la Kayserispor să îl ajute pe Dan Petrescu

"Foarte bine că s-a dus. Încearcă şi el o altă cale. Cred că a dat mult, totul la CFR. E normal să încerce. Cred că nu mai avea motivaţie. Nu a vrut să intre într-o rutină care să îl ducă la insucces. El e un antrenor care prinde foarte bine în campionatul Turciei.

Din păcate, a preluat o echipă într-o situaţie foarte, foarte grea. Acum depinde de jucătorii pe care îi are la dispoziţie, de cum va fi ajutat de românii care sunt acolo, care cunosc ambianţa. 

Reclamă

Să îi dea o mână de ajutor, iar el are o pregătire destul de importantă ca să reuşească, să facă şi performanţă. După care trebuie să facă pasul. Nu e bine să rămână foarte mult, pentru că îşi epuizează relaţia cu jucătorii în primul rând", a spus Mircea Lucescu, astăzi, la plecarea în Ucraina.

Cât va câştiga Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu va încasa 500.000 de euro, dacă va reuşi evitarea retrogradării, cu 100.000 mai puţin decât salariul lui Şumudică la Gaziantep. 

Chiar contra lui Gaziantep va debuta Dan Petrescu, în următoarea etapă, pe 16 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Kayseri a câştigat ultimele două meciuri şi nu mai e codaşa clasamentului. De pe locul 21 a urcat pe locul 18. Dacă îşi îndeplineşte obiectivul Petrescu va obţine un contract de 1,4 milioane de euro pentru următoarele două sezoane.

  • Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și