Închide meniul

Valentin Mihăilă, primul gol în Serie A! Internaţionalul român a marcat în thriller-ul cu Fiorentina. Dennis Man a contribuit decisiv la reuşita colegului său

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2021, 15:00

Valentin Mihăilă, primul gol în Serie A! Internaţionalul român a marcat în thriller-ul cu Fiorentina. Dennis Man a contribuit decisiv la reuşita colegului său

profimediaimages.ro

Valentin Mihăilă, primul gol în Serie A

Reuşita lui Mihăilă a pornit de la Dennis Man. Arădeanul i-a pasat lui Inglese, care a trimis în faţa porții la Mihăilă, iar internaţionalul român a marcat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza golului o puteţi vedea AICI.

Valentin Mihăilă a jucat în zece meciuri în actualul sezon din Serie A, dar a fost titular în doar două rânduri. Cu Fiorentina, a fost primul său gol în competiţie. Mihăilă a mai marcat o dată pentru Parma în Cupa Italiei.

Valentin Mihăilă, gol în Fiorentina – Parma 3-3

Cei doi români au început pe banca de rezerve. Mihăilă a intrat primul pe teren, imediat  după pauză. Man a fost aruncat în luptă în minutul 63.

Reclamă

Duelul cu Fiorentina s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Iacoponi, colegul lui Man şi Mihăilă, şi-a băgat mingea în propria poartă, iar Parma a plecat cu un singur punct de pe arena "Artemio Franchi".

Parma nu a mai câştigat de peste trei luni

În urma acestui rezultat, "cruciaţii" rămân pe locul 19 în Serie A, cu 16 puncte obţinute după 26 etape. În următoarea etapă, Parma are duel de foc pe teren propriu cu AS Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Parma a fost la doar câteva minute de prima victorie după mai bine de trei luni! Ultimul succes a avut loc pe 30 noiembrie: 2-1, pe terenul lui Genoa, în Serie A. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și