Închide meniul

Vedetele catalanilor, puse la zid! „Kapetanos arăta mai bine decât Luuk De Jong” :) Concluzie dură după Barcelona – Bayern 0-3

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 8:28

Vedetele catalanilor, puse la zid! „Kapetanos arăta mai bine decât Luuk De Jong :) Concluzie dură după Barcelona – Bayern 0-3

Luuk de Jong, făcut praf de Ilie Dumitrescu

Profimediaimages

Ilie Dumitrescu nu se aștepta să vadă Barcelona atât de slabă și a dat de pământ cu vedetele catalanilor. „Mister” l-a criticat pe noul star al fostei echipe a lui Messi. „Kapetanos arăta mai bine decât Luuk De Jong„, susține Ilie Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luuk De Jong, comparat cu Kapetanos

„Mister” l-a antrenat pe grec pe când acesta evolua la echipa lui Gigi Becali. Ilie Dumitrescu a avut un singur remarcat de la Barcelona, în umilința cu Bayern.

Depay a început foarte bine la Barcelona, l-am văzut la nivel internațional, chiar face diferența. În seara asta, nu se putea să depășească. Luuk De Jong, în față… eu l-am antrenat pe Kapetanos, dar Kapetanos arăta mai bine.

Frenkie de Jong e un jucător bun, la fel ca Pedri și Busquets, dar în seara asta a fost foarte greu să remarc pe cineva. L-aș remarca totuși pe Araujo ca forță, deși a avut în anumite momente imprudențe. În rest, Balde a intrat foarte bine„, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Barcelona

Ilie Dumitrescu a fost extrem de dezamăgit de jocul catalanilor, iar la final a tras o concluzie extrem de dură. „Mister” se teme că Barcelona ar putea rata locurile de Champions League, în acest sezon de La Liga.

Reclamă

Mi s-a părut o diferență mare în viteza de joc. Barca a arătat ca o echipă modestă a competiției. Nu eram obișnuit cu Barca în ipostaza asta, cel puțin eu.

Diferență mare, cred că Barcelona, anul ăsta, va trebui să depună un efort consistent să prindă loc de Champions„, a fost concluzia trasă de Ilie Dumitrescu.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și