Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic continuă să scrie istorie şi la 40 de ani! Superstarul suedez a reuşit o performanţă uluitoare şi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 17:43

Zlatan Ibrahimovic continuă să scrie istorie şi la 40 de ani! Superstarul suedez a reuşit o performanţă uluitoare şi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo

Zlatan Ibrahimovic, performanţă uluitoare la 40 de ani

Profimedia

Zlatan Ibrahimovic, performanţă uluitoare după golul din Venezia – AC Milan 0-3

Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul pentru AC Milan în victoria cu Venezia, scor 3-0, şi a reuşit o nouă performanţă uluitoare la 40 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea din Veneţia a devenit a 80-a echipă din cele cinci campionate de top ale Europei care a încasat gol de la starul suedez. Doar Cristiano Ronaldo a mai atins o astfel de bornă în istoria fotbalului.

Cotat la 3.6 milioane de euro, Zlatan a marcat 8 goluri şi a oferit 2 pase decisive pentru AC Milan în acest sezon, în toate competiţiile.

Citește și:

Performanța atinsă de Zlatan Ibrahimovic, după super-golul din Udinese – Milan 1-1

Zlatan Ibrahimovic continuă să facă furori pe terenul de fotbal. Atacantul suedez a marcat golul egalizator în partida Udinese – Milan, scor 1-1, în minutul 90+2.

Reclamă

„Ibra” a înscris cu o execuție marcă înregistrată. Chiar și la 40 de ani, suedezul încă mai e în stare de execuțiile acrobatice din tinerețe. Cu Udinese, Zlatan a dat gol din foarfecă.

Cu ultima reușită, Zlatan Ibrahimovic a ajuns la 300 de goluri înscrise în patru din cele cinci campionate de top ale Europei, Serie A, La Liga, Ligue 1 și Premier League, exceptând Bundesliga. Doar Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au mai atins o astfel de performanță în ultimele două decenii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Zlatan Ibrahimovic, performanţă uluitoare după golul din Venezia – AC Milan 0-3
  • Superstarul suedez l-a egalat pe Cristiano Ronaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și