Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit! Performanța atinsă de starul suedez, după super-golul din Udinese – Milan 1-1. Doar Messi și Ronaldo au mai reușit asta

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 decembrie 2021, 8:24

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit! Performanța atinsă de starul suedez, după super-golul din Udinese – Milan 1-1. Doar Messi și Ronaldo au mai reușit asta

Zlatan Ibrahimovic, gol din foarfecă în Udinese - Milan 1-1

Profimedia

Zlatan Ibrahimovic a înscris cu o execuție marcă înregistrată. Chiar și la 40 de ani, suedezul încă mai e în stare de execuțiile acrobatice din tinerețe. Cu Udinese, Zlatan a dat gol din foarfecă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic, super-gol în Udinese – Milan 1-1

Ibrahimovic nu a stat pe gânduri și a reluat pe spate o minge pe care fundașii lui Udinese n-au reușit să o respingă. Silvestri n-a mai putut interveni. VIDEO AICI

Cu ultima reușită, Zlatan Ibrahimovic a ajuns la 300 de goluri înscrise în patru din cele cinci campionate de top ale Europei, Serie A, La Liga, Ligue 1 și Premier League, exceptând Bundesliga. Doar Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au mai atins o astfel de performanță în ultimele două decenii.

În acest sezon, starul suedez are șapte goluri și două assist-uri în 10 meciuri de Serie A. Zlatan n-a înscris însă și în Champions League, unde Milan a terminat pe ultimul loc într-o grupă cu Liverpool, Atletico Madrid și FC Porto.

Reclamă

După 1-1 cu Udinese, Milan riscă să fie detronată de pe primul loc în Serie A. Milanezii au 39 de puncte și ar putea fi depășți de rivalii de la Inter, care sunt la două lungimi în spate și au meci, duminică, cu Cagliari.

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit pe cine consideră cel mai bun fotbalist din istorie

Zlatan Ibrahimovic a spus că brazilianul Ronaldo Nazario este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Starul suedez de la AC Milan spune că a încercat mereu să îl copieze pe „IL Fenomeno”.

„Pentru mine cel mai bun jucător din toate timpurile este Ronaldo, Fenomenul. Dacă a fost mai bun decât Maradona? Pe Maradona nu l-am văzut jucând. Eu l-am prins pe Ronaldo încă de când eram mic și mereu încercam să-l imit.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo și Messi sunt foarte puternici, este greu să aleg unul dintre ei. Dacă aș fi nevoit să aleg aș spune Messi, pentru că am fost coleg cu el, l-am văzut de aproape. Messi face totul natural, toate mișcările vin de la sine”, a spus Zlatan Ibrahimovic pentru as.com.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și