Închide meniul

Verdictul după accidentarea lui Robert Lewandowski din FC Porto – FC Barcelona 0-1. Emoţii pentru Xavi

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2023, 16:28

Reclamă
Verdictul după accidentarea lui Robert Lewandowski din FC Porto – FC Barcelona 0-1. Emoţii pentru Xavi

Verdictul după accidentarea lui Robert Lewandowski din FC Porto - FC Barcelona 0-1

Robert Lewandowski, în timpul meciului cu FC Porto / Profimedia

A venit verdictul după accidentarea lui Robert Lewandowski din FC Porto – FC Barcelona 0-1. Spaniolii au anunțat ce se va întâmpla cu atacantul polonez, după partida din grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul echipei „blaugrana” a suferit o accidentare în partida cu FC Porto, câștigată de către catalani cu scorul de 1-0. Acesta a părăsit terenul în minutul 34, iar în locul lui a intrat Ferran Torres, care a marcat singurul gol al partidei.

Verdictul după accidentarea lui Robert Lewandowski din FC Porto – FC Barcelona 0-1. Atacantul le-a dat emoții catalanilor, înainte de „El Clasico”

Update: După ce s-a crezut în această dimineaţă că Lewandowski a scăpat uşor, veştile din Spania nu sunt cele mai bune. Barcelona a anunţat că atacantul polonez a suferit o entorsă la glezna stângă şi va rata următorul duel cu Granada. Cei de la sport.es scriu că Lewandowski va fi indisponibil pentru următoarele 3-4 săptămâni şi că va rata marele meci cu Real Madrid, „doar dacă nu intervine un miracol”. El Clasico este programat pe 28 octombrie.

Reclamă

După partida din grupele UEFA Champions League, spaniolii de la sport.es au anunțat că Xavi poate răsufla ușurat, în urma problemelor acuzate de Robert Lewandowski. Potrivit informațiilor oferite de căctre aceștia, accidentarea nu este una gravă și polonezul ar putea evolua în „El Clasico”.

„Se pare că accidentarea lui Lewandowski nu ar fi una gravă și că ar fi vorba doar despre o vânătaie în zona gleznei”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Totuși, situația acestuia le dă în continuare emoții fanilor catalani, având în vedere că atacantul a fost văzut șchiopătând la finalul partidei, cu 18 zile înainte de derby-ul cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a ajuns la FC Barcelona în vara anului 2022, de la Bayern Munchen. De când s-a transferat la echipa „blaugrana”, atacantul polonez a adunat 56 de partie în care a reușit să marcheze de 39 de ori. În momentul de față este cotat la suma de 30 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Trasfermarkt.

A atins cea mai mare cotă în anul 2018. La momentul respectiv valora 90 de milioane de euro.

Robert Lewandowski s-a accidentat în FC Porto – Barcelona!

Mari emoţii pentru Xavi şi fanii Barcelonei! Atacantul catalanilor a rezistat doar 34 de minute în deplasarea de pe terenul lui FC Porto din grupele UEFA Champions League.

David Carmo a intrat tare la Lewandowski în minutul 21, iar polonezul s-a accidentat la gleznă. Atacantul catalanilor nu a primit fault din partea lui Anthony Taylor şi a încercat să continue partida, dar a cerut schimbare după 34 de minute, fiind înlocuit cu Ferran Torres.

Tot răul spre bine pentru catalani, care au trecut în avantaj la scurt timp după înlocuirea lui Lewandowski. În minutul 45+1 a înscris chiar Ferran Torres, cel care l-a înlocuit pe Robert Lewandowski. Spaniolul a marcat în prelungirile primei reprize după ce a primit o pasă foarte bună de la Ilkay Gundogan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și