Închide meniul

Robert Lewandowski s-a accidentat în FC Porto – Barcelona! Ferran Torres, înlocuitorul său, a deschis scorul pe Dragao

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2023, 23:21

Reclamă
Robert Lewandowski s-a accidentat în FC Porto – Barcelona! Ferran Torres, înlocuitorul său, a deschis scorul pe Dragao

Robert Lewandowski s-a accidentat în FC Porto - Barcelona

Robert Lewandowski s-a accidentat în FC Porto - Barcelona / Profimedia

Robert Lewandowski s-a accidentat în FC Porto – Barcelona! Atacantul polonez a fost „clientul” lui Davin Carmo în minutul 21 al partidei de pe Dragao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carmo a intrat prin alunecare, iar numărul 9 al celor de la Barcelona a fost lovit la gleznă. Cu toate acestea, arbitrul Anthony Taylor nu a fluierat fault, dar Lewandowski a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 34, atunci când a fost înlocuit cu Ferran Torres.

Robert Lewandowski s-a accidentat în FC Porto – Barcelona!

Mari emoţii pentru Xavi şi fanii Barcelonei! Atacantul catalanilor a rezistat doar 34 de minute în deplasarea de pe terenul lui FC Porto din grupele UEFA Champions League.

David Carmo a intrat tare la Lewandowski în minutul 21, iar polonezul s-a accidentat la gleznă. Atacantul catalanilor nu a primit fault din partea lui Anthony Taylor şi a încercat să continue partida, dar a cerut schimbare după 34 de minute, fiind înlocuit cu Ferran Torres.

Tot răul spre bine pentru catalani, care au trecut în avantaj la scurt timp după înlocuirea lui Lewandowski. În minutul 45+1 a înscris chiar Ferran Torres, cel care l-a înlocuit pe Robert Lewandowski. Spaniolul a marcat în prelungirile primei reprize după ce a primit o pasă foarte bună de la Ilkay Gundogan.

Reclamă

Şahtior, revenire de poveste în Liga Campionilor, după ce Antwerp a condus cu 2-0! Final dramatic în Belgia

Antwerp şi Şahtior au propus o partidă spectaculoasă în grupele UEFA Champions League. Belgienii au deschis scorul încă din minutul 3, atunci când Muja a deschis scorul. În minutul 33, Balikwisha a majorat diferenţa, iar Antwerp a intrat în avantaj la cabine.

După pauză, Şahtior a ieşit mult mai motivată de la cabine. În minutul 48, Danylo Sikan a redus din diferenţă, în timp ce în minutul 71, Yaroslav Rakitskyi a restabilit egalitatea.

În minutul 76, Şahtior a trecut în avantaj, după o eroare uriaşă a portarului Jean Butez. Acesta a plonjat şi a ţinut mingea în teren, perfect pentru Nazaryna, care a centrat pentru Sikan şi care a dus scorul la 3-2 pentru formaţia din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Finalul a fost dramatic pentru belgieni, care au avut şansa de a restabili egalitatea în prelungiri. Cu toatea acestea, Toby Alderweireld, eroul lui Antwerp din sezonul trecut, a trimis pe lângă poarta apărată de Riznyk. În cele din urmă, Şahtior a obţinut prima victorie din acest sezon din UEFA Champions League, în timp ce Antwerp rămâne fără victorie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și