Închide meniul

Veste uriaşă primită de Valentin Mihăilă la Atalanta. A fost pus pe lista UEFA de Gasperini în locul unui jucător cu 60 de goluri marcate

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 10:15

Veste uriaşă primită de Valentin Mihăilă la Atalanta. A fost pus pe lista UEFA de Gasperini în locul unui jucător cu 60 de goluri marcate

Valentin Mihăilă s-a transferat la Atalanta

Twitter Atalanta

  • Valentin Mihăilă, inclus pe lista UEFA
  • Mihăilă a prins transferul carierei

În acest sezon, Ilicic a jucat 23 de meciuri, 19 în Serie A şi patru în Liga Campionilor, şi a marcat patru goluri, trei în campionat şi unul în Champions League. El mai are cinci pase decisive, patru plus una.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a fost pus pe lista UEFA

Atacantul sloven de 34 de ani suferă însă de depresie din cauza unor probleme persoanle şi chiar se gândeşte la retragere. Din acest motiv, el nu a mai jucat din 9 ianuarie şi nu se ştie când va reveni pe teren, scrie news.ro.

Valentin Mihăilă, 22 de ani, a fost transferat recent de la gruparea de ligă secundă Parma la Atalanta. Românul a fost achiziţionat sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare. Atalanta ocupă locul 4, de Liga Campionilor, în Serie A şi este calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa, fază în care va evolua cu Olympiacos Pireu.

Reclamă
Citește și:

Ce rol va avea Valentin Mihăilă la Atalanta

Italienii spun că Mihăilă este preferat de Gasperini chiar dacă e mai ofensiv ca Robin Gosens, fundașul stânga plecat la Inter în această iarnă. Mihăilă ar urma să acopere toată banda stângă a celor de la Atalanta.

În acest moment, Atalanta e pe loc de Champions League în Serie A. E pe locul patru, după 22 de meciuri.

Reclamă

Florin Prunea, convins că Valentin Mihăilă se poate impune la Atalanta

Valentin Mihăilă a fost adus de Atalanta de la Parma, sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului. Echipa din Bergamo va plăti 8 milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile definitive ale jucătorului român.

„Mihăilă să fie sănătos, e unul dintre cei mai buni jucători pe care îi avem, la Atalanta nu va fi simplu. E important că a fost dorit de antrenor, de Gasperini, l-au urmărit, l-au avut acolo, în Italia”, a spus Florin Prunea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Românul a fost adus la începutul sezonului 2020/2021 de Parma, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 9,1 milioane de euro. A devenit rapid un jucător important în angrenajul ”cruciaților”, dar accidentările l-au scos din circuit pentru mult timp. În această stagiune a bifat 13 apariții și a reușit două goluri și un assist.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu două săptămâni, Giovanni Becali, agentul lui Valentin Mihăilă, dezvăluia că Parma a refuzat o ofertă de la Sassuolo pentru Mihăilă. Formația lui Vlad Chiricheș a propus o variantă prin care românul să fie împrumutat până la finalul sezonului, cu opțiune de transfer definitiv în schimbul a 12 milioane de euro, însă Parma nu a fost de acord.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei
AntenaPLAY • 19 mart., 13:10
Călcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei
Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma. Ce au scris italienii despre jocul românului.
AntenaPLAY • 16 mart., 17:52
Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma! Verdict și despre prestația lui Dennis Man
Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație
AntenaPLAY • 16 mart., 16:25
Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație. Românul a făcut spectacol după ce a fost convocat la națională
Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma - Brescia 2-1
AntenaPLAY • 9 mart., 8:22
„Cu siguranță, cel mai bun!” Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma – Brescia 2-1. Verdict și despre Mihăilă