Închide meniul

Cuvinte uriaşe la adresa lui Valentin Mihăilă! Este considerat transferul perfect pentru Atalanta: „Prinţul slalomurilor”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 februarie 2022, 13:23

Cuvinte uriaşe la adresa lui Valentin Mihăilă! Este considerat transferul perfect pentru Atalanta: „Prinţul slalomurilor

Valentin Mihăilă s-a transferat la Atalanta

Twitter Atalanta

Valentin Mihăilă a lăsat-o pe Parma pentru a se bate la titlu în Serie A. Internaţionalul român a fost împrumutat de Atalanta până la finalul sezonului şi ar putea fi achiziţionat dacă dă satisfacţie în tricoul echipei lui Gasperini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe la adresa lui Valentin Mihăilă!

Ziariştii din Bergamo sunt convinşi că Valentin Mihăilă se va impune. „Numele lui e Valentin, iar Atalanta s-a îndrăgostit de el. Cel mai fericit este domnul Gasperini (n.r. antrenorul Atalantei), care, datorită caracteristicilor tehnice ale lui Mihăilă, a format un trident ofensiv care se potrivește perfect cu preferințele lui tactice, alături de celălalt transfer, Boga (n.r. Jeremie Boga, transferat pentru 22 de milioane de euro). În spatele unui transfer care ar părea o simplă mutare de perspectivă se ascunde o intuiție fantastică a Atalantei, care va fi capabilă să îl facă pe Mihăilă să își atingă potențialul. Ce iese în evidență cel mai mult la el este flexibilitatea lui, o calitate pe care Gasperini mereu a căutat-o în fotbaliști. La bază este extremă stânga (începe în tușă și apoi intră în centru prin driblingurile sale, iar dacă Boga este regele slalomurilor, el este prințul lor), dar poate să joace și extremă dreapta sau mijlocaș stânga, mijlocaș ofensiv, în spatele atacantului sau chiar atacant central. Preferă să joace în banda stângă pentru a duce mingea pe piciorul lui de șut, cel drept.

Capabil în duelurile unu la unu, duce mingea pe piciorul preferat, cu care marchează goluri sau oferă assist-uri. Experiența lui Mihăilă poate fi folositoare, deoarece în ciuda carierei la început a jucat deja de trei ori în preliminariile Europa League în tricoul Universității Craiova, contra lui RB Leipzig, Lokomotiv Moscova și AEK Atena. Anul trecut, în iunie, a suferit o intervenție pentru a-și rezolva problemele de la zona inghinală. Două curiozități: în cariera lui a executat și a transformat 3 penalty-uri și mereu alege să joace cu numărul 28 (dar la Atalanta e luat deja de Demiral). Modest și dedicat muncii, nu prea îi place lumina reflectoarelor. Pe Instagram are un profil privat, cu ‘doar’ 29.000 de urmăritori”, spun cei de la cotidianul local Corriere Bergamo.

Câţi bani va încasa Craiova

Odată cu împrumutul lui Valentin Mihăilă la Atalanta intră în discuţie şi procentul pe care trebuie să îl încaseze Craiova lui Mihai Rotaru de la Parma dacă se va oficializa transferul în vară. În contractul dintre părți, este stipulată o clauză potrivit căreia transferul devine automat definitiv dacă Valentin Mihăilă evoluează într-un anumit număr de meciuri la Atalanta, formația de pe locul patru din Serie A, bornă considerată realizabilă de agentul Victor Becali.

Dacă respectiva clauză se va activa, Parma va încasa cel puțin opt milioane de euro de la Atalanta în schimbul lui Valentin Mihăilă, sumă care poate crește din anumite bonusuri de performanță. Dacă Valentin Mihăilă va fi transferat definitiv de Atalanta, în conturile clubului oltean vor mai intra 800.000 de euro, ducând suma primită în schimbul mijlocașului de bandă la 9.3 milioane de euro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și