Închide meniul

Vești proaste pentru Ciprian Tătărușanu! Portarul titular de la AC Milan a revenit la antrenamente și ar putea juca în returul cu Tottenham

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 februarie 2023, 19:59

Vești proaste pentru Ciprian Tătărușanu! Portarul titular de la AC Milan a revenit la antrenamente și ar putea juca în returul cu Tottenham

Vești proaste pentru Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu ratează Tottenham - AC Milan / Hepta

Vești proaste pentru Ciprian Tătărușanu! Mike Maignan, portarul titular de la AC Milan, s-a refăcut după accidentarea suferită acum 5 luni și a revenit la antrenamentele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După accidentarea portarului francez, Ciprian Tătărușanu a apărat poarta italienilor meci de meci, de multe ori descurcându-se foarte bine.

Vești proaste pentru Ciprian Tătărușanu! Portarul titular de la AC Milan a revenit la antrenamente și ar putea juca în returul cu Tottenham

După o pauză de 5 luni, Mike Maignan s-a antrenat pentru prima dată cu echipa, iar Stefano Pioli se va putea baza pe goalkeeper-ul francez în scurtă vreme. Concret, este de așteptat tot ca Tătărușanu să apere poarta Milanului în meciul de duminică cu Atalanta, însă ulterior, românul va lua din nou loc pe banca de rezerve.

Cea mai importantă veste pentru AC Milan este că se vor putea baza pe Mike Maignan în returul „de foc” cu Tottenham, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Duelul va avea loc pe 8 martie, dată când francezul va fi 100% refăcut, anunță Gazzetta dello Sport.

Ciprian Tătărușanu a strâns până acum 37 de meciuri pentru AC Milan de când a sosit pe San Siro. Românul a încasat 48 de goluri.

Reclamă

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu! Ce se va întâmpla cu portarul român, la finalul sezonului

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu. Presa din Italia anunță că oficialii clubului din Serie A s-au hotărât în privința portarului român. „Tătă” a devenit titular la formația de pe San Siro în ultima perioadă, după ce Mike Maignan s-a accidentat. Evoluțiile românului au oscilat, iar conducătorii lui AC Milan au luat decizia finală în legătură cu viitorul său. Ciprian Tătărușanu a apărat poarta Milanului în 23 de meciuri, în toate competițiile din acest sezon.

Pe fondul unei apărări slabe a campioanei en-titre din Serie A, goalkeeper-ul de 37 de ani a încasat nu mai puțin de 31 de goluri. Tătărușanu a păstrat intactă poarta lui AC Milan în numai 7 partide.

Inclusiv în ultimele 3 meciuri disputate de AC Milan, Ciprian Tătărușanu n-a primit gol și a fost lăudat de jurnaliștii italieni. În ciuda prestațiilor solide din ultima vreme, portarul român are șanse minime să continue pe San Siro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit tuttosport.com, conducerea lui AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Ciprian Tătărușanu. Actuala înțelegere a românului cu echipa din Serie A expiră la finalul sezonului.

În locul lui „Tătă”, cei de la AC Milan îl vor aduce pe Marco Sportiello. Portarul aflat în prezent la Atalanta va deveni rezerva lui Mike Maignan, cel așteptat de fanii „rossoneri” să revină între buturile campioanei Italiei.

Cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu a ajuns la AC Milan în septembrie 2020. Italienii au plătit 1 milion de euro pentru transferul românului.

De-a lungul carierei, Tătărușanu a mai evoluat la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon.

„Tătă” a adunat 73 de meciuri și la naționala României, reușind să încheie 20 dintre ele fără gol primit. Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la prima reprezentativă în toamna anului 2020.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și