Închide meniul

VIDEO | Ionuţ Radu a ales cel mai bun 11 din istoria lui Inter! Cristi Chivu şi Walter Zenga nu lipsesc. Echipa ideală a portarului român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 aprilie 2021, 17:25

VIDEO | Ionuţ Radu a ales cel mai bun 11 din istoria lui Inter! Cristi Chivu şi Walter Zenga nu lipsesc. Echipa ideală a portarului român

profimediaimages.ro

Ionuţ Radu a ales cel mai bun 11 din istoria lui Inter

Uitat pe banca de rezerve de Antonio Conte, Ionuţ Radu (23 ani) a fost în centrul atenţiei pe reţelele de socializare. Portarul român a fost provocat să aleagă cel mai bun 11 din istoria lui Inter. Acesta nu a stat pe gânduri şi a alcătuit echipa ideală în doar câteva minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre "greii" din echipa de start a lui Radu sunt legende precum Zanetti, Materazzi sau Ronaldo. Cristi Chivu, fostul mare internaţional român, şi Walter Zenga, fostul antrenor de la Steaua, Dinamo şi FC Naţional, nu lipsesc. 

Echipa ideală a lui Ionuţ Radu (4-2-31): Zenga – Zanetti, Materazzi, Chivu, Maicon – Cambiasso, Stankovic –  Eto'o, Sneijder, Figo – Ronaldo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter (@inter)

Reclamă

Ionuţ Radu are zilele numărate la Inter. Românul, aproape de a fi inclus într-un schimb surprinzător. La ce echipă ar putea ajunge!

Ionuţ Radu este aproape de a deveni campion cu Inter, dar nu se poate bucura pe deplin. Portarul român nu a jucat pentru nerazzuri în niciun meci din această ediţie din Serie A.

Jucătorul de 23 de ani nu l-a convins pe Antonio Conte, iar antrenorul liderului din Italia i-a găsit deja înlocuitor. Este vorba de Marco Silvestri, de la Verona. Acesta ar putea fi adus drept variantă de rezervă pentru veteranul Samir Handanovic.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit Football Italia, Ionuţ Radu va fi inclus în tranzacţie. Va fi dat la schimb pentru aducerea goalkeeperului de 30 de ani. "Românul nu şi-a ascuns frustrarea că nu joacă", anunţă sursa citată. În condiţiile date, fostul căpitan al României U21 ar putea îmbrăca, de sezonul viitor, tricoul ocupantei locului 10 din Serie A.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și