Închide meniul

Viitorul lui Dinamo Kiev a fost decis! Igor Surkis și Mircea Lucescu, „întâlnire secretă” în București. Anunțul făcut de ucraineni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2022, 8:41

Viitorul lui Dinamo Kiev a fost decis! Igor Surkis și Mircea Lucescu, „întâlnire secretă în București. Anunțul făcut de ucraineni

Igor Surkis și Mircea Lucescu, la Stadionul Giulești

AS.ro

Igor Surkis a venit în România pentru a vedea meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19, scor 1-2, din UEFA Youth League. Patronul alb-albaștrilor a fost prezent în tribunele arenei din Giulești și a văzut partida alături de antrenorul echipei de seniori, Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii ucraineni anunță că tot ieri s-a decis și viitorul lui Dinamo Kiev, echipă care are mari probleme din cauza războiului. „Il Luce” și oligarhul Igor Surkis ar fi avut apoi o „întâlnire secretă”, în care au luat hotărârea finală.

Ce au decis Igor Surkis și Mircea Lucescu după întâlnirea de la București

Joi, în București, Igor Surkis și antrenorul Mircea Lucescu au avut o întâlnire secretă în care soarta echipei a fost decisă. Din informațiile noastre, după o lungă discuție, s-a decis ca patronul grupării din Kiev să continue să finanțeze clubul, iar Lucescu să aibă parte de încredere totală pentru a construi o nouă echipă puternică.

La aceeași întâlnire au mai participat Grigory Surkis, Arcadie Zaporojanu și mai mulți angajați ai clubului„, anunță sport.ua.

Mircea Lucescu a câștigat titlul la primul sezon pe banca lui Dinamo Kiev. În momentul în care s-a declanșat războiul, alb-albaștrii erau pe locul secund în clasament, la două puncte în spatele liderului Șahtior Donețk.

Reclamă

Cum a apărut Surkis la meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2

Surkis a fost însoțit de oamenii de încredere și angajați ai clubului Dinamo Kiev. Patronul clubului antrenat de Mircea Lucescu nu și-a uitat ceasul de la mână și a purtat o vestă cu glugă, care să-l ferească de ploaie.

La scurt timp după Igor Surkis, a ajuns la stadion și Mircea Lucescu. „Il Luce”, la fel ca Surkis, s-a grăbit să intre în arenă.

Dinamo Kiev U19 a fost învinsă de Sporting U19, scor 1-2 și a fost eliminată din UEFA Youth League în faza optimilor. A fost primul meci al unei echipe din Ucraina de când Rusia a început războiul pe teritoriul țării vecine. Competițiile sportive din Ucraina au fost suspendate din cauza conflictului militar.

Reclamă 4 / 0/3

Accesul la meci a fost gratuit, iar fanii au fost încurajați să doneze pentru refugiații ucraineni. La partidă au asistat și Mircea Lucescu și patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis. Aproximativ 2000 de fani s-au strâns în tribunele din Giulești.

Recomandări
  • Igor Surkis și Mircea Lucescu s-au revăzut în București
  • Soarta clubului Dinamo Kiev a fost decisă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și