Închide meniul

Viitorul lui Messi pare să fie decis! Manchester City s-a hotărât în privinţa căpitanului Barcelonei. Anunţul făcut de jurnaliştii spanioli

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2021, 15:00

Viitorul lui Messi pare să fie decis! Manchester City s-a hotărât în privinţa căpitanului Barcelonei. Anunţul făcut de jurnaliştii spanioli

DPA Images / Fernando Pidal via Hepta

Lionel Messi nu va mai semna cu Manchester City

Potrivit jurnaliştilor de la Sport, Pep Guardiola a luat decizia finală în privinţa starului argentinian. Managerul cetăţenilor nu mai este interesat să îl aducă, la liderul din Premier League, pe Messi. City a hotărât să nu îl mai oferteze pe cel mai bun marcator din istoria grupării de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu va semna cu Manchester City

Trupa lui Guardiola şi-a fixat alte ţinte pe piaţa transferurilor. În locul lui Sergio Aguero, care este pe picior de plecare, îşi doreşte să îl aducă pe Erling Halland (Borussia Dortmundt), Harry Kane (Tottenham) sau Romelu Lukaku (Inter). 

Spaniolii de la Sport au anunţat şi că, cel mai probabil, Messi va ajunge să semneze o nouă înţelegere cu Barcelona. Leo aşteaptă să vadă ce ofertă îi va face Juan Laporta, cel care ameninţase că atacantul de 33 de ani va pleca dacă el nu va fi numit preşedinte. Starul catalanilor mai are şi varianta de a semna în Ligue 1, dacă PSG îi va face o ofertă extraterestră.

Messi nu se grăbeşte să ia o decizie şi a anunţat că este concentrat pe cele două obiective rămase în acest sezon, câştigarea campionatului şi a Cupei Spaniei. După 28 de etape, Barcelona are cu patru puncte mai puţin decât Atletico Madrid în La Liga. Leo este cel mai bun marcator, cu 23 de reuşite.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și