Închide meniul

Villarreal – Barcelona 1-3 | Xavi, reacție genială după a doua victorie pe banca catalanilor. „La cum arătăm acum, este apă sfințită!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2021, 9:03 / Actualizat: 28 noiembrie 2021, 10:06

Villarreal – Barcelona 1-3 | Xavi, reacție genială după a doua victorie pe banca catalanilor. „La cum arătăm acum, este apă sfințită!

Xavi i-a îndemnat pe șefii Barcelonei să semneze de urgență un jucător

Profimedia

Victoria cu Villarreal a fost ca o descătușare pentru Barcelona. Până la acest meci, catalanii erau fără victorie în deplasare în actualul sezon și nu reușiseră să lege două succese consecutive în campionat. Pe „Estadio de la Ceramica”, Barcelona lui Xavi a bifat ambele borne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, reacție genială după Villarreal – Barcelona 1-3

Barcelona a deschis scorul în minutul 48, după un gol al lui Frenkie de Jong, dar s-a văzut egalată în minutul 76, după reușita lui Samuel Chukwueze. Catalanii au câștigat meciul prin golurile lui Depay și Coutinho, venite în minutele 88 și 94.

„Am jucat împotriva unei echipe grozave. Jocul a fost greu și am dominat mai puțin decât a părut, dar am avut noroc cu golul lui Memphis și acel penalty. Am jucat împotriva unei echipe de domni. Sunt trei puncte de aur pentru că este prima victorie în deplasare și, la cum arătăm acum, este apă sfințită. Până la urmă trebuie să ai noroc, dar Villarreal nu a meritat să piardă astăzi. Asta e realitatea.

Sunt momente ale jocului în care rivalul te domină. Am încercat să reglam această presiune mare, dar am fost supuși de multe ori. Am început bine jocul și în a doua repriză, dar trebuie să ne îmbunătățim. Dar măcar am obținut trei puncte de aur”, a spus Xavi, la finalul meciului, citat de as.com

După 3-1 cu Villarreal, Barcelona este pe locul șapte în La Liga, cu 23 de puncte, la șapte lungimi în urma liderului Real Madrid, care are și un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Villarreal ocupă locul 12, cu 16 puncte.

Reclamă
Citește și:

FC Barcelona tremură pentru calificarea în „optimile” UEFA Champions League

Barcelona putea să facă un pas uriaş pentru calificarea în faza următoare a UEFA Champions League, însă s-a încurcat cu Benfica chiar pe Camp Nou, scor 0-0.

În ultimul meci din faza grupelor, catalanii sunt obligaţi să o învingă pe Bayern pentru a obţine biletele pentru „optimile” de finală.

După remiza albă cu lusitanii, Xavi a avut un discurs fabulos„A fost un meci bun. Nu îmi convine rezultatul. Am jucat ca să câştigăm. Nu sunt nervos, dar e o ruşine. Am pierdut o oportunitate. Mai avem un singură şansă. Sunt fericit cu ceea ce arată băieţii. Am avut multe ocazii, dar trebuie să şi profităm. Totul a fost perfect cu excepţia golului. Mergem la Munich să câştigăm, nu avem încotro. Putem să ne batem cu oricine. Avem această iluzie”, a transmis Xavi la finalul meciului, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și