Închide meniul

Vinicius a intrat în istoria Realului după "dubla" fabuloasă cu Liverpool! Doar legendarul Raul i-a depăşit performanţa

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 20:28

Vinicius a intrat în istoria Realului după "dubla" fabuloasă cu Liverpool! Doar legendarul Raul i-a depăşit performanţa

Vinicius a deschis scorul în Real Madrid - Al-Hilal

Vinicius, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimedia

Tânărul fotbalist al "galacticilor" a reuşit prima "dublă" din carieră pentru Real Madrid şi a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din istoria madrilenilor în fazele eliminatorii, la 20 de ani şi 268 de zile. Legendarul Raul deţine recordul, acesta marcând la 18 ani şi 253 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când vine vorba de performanţe realizate de tineri fotbalişti, Doar Kylian Mbappe a reuşit să marcheze de două ori în fazele eliminatorii, în aprilie 2017, perioadă în care evolua la Monaco. La vremea aceea, francezul avea 18 ani.

Cotat la 40 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Vinicius a bifat 36 de meciuri în acest sezon pentru Real Madrid, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere tot atâtea pase decisive.

De 16 ani nu a mai trăit Liverpool un asemenea coşmar în prima repriză! 

Madrilenii au făcut spectacol în prima repriză. Au marcat două goluri, prin Vinicius şi Asensio, şi au avut nu mai puţin de 9 ocazii, dintre care 4 au fost şuturi pe spaţiul porţii.

Reclamă

Liverpool nu şi-a creat nici măcar o ocazie în cele 45 de minute. Ba mai mult, formaţia lui Jurgen Klopp trăieşte un adevărat coşmar. De 16 nu mai încasase gruparea de pe Anfield două goluri într-o repriză a unul meci din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor.

Până în această seară, finala cu AC Milan din 2005 era ultima partidă în care se întâmpla acest lucru. Atunci, Steven Gerrard&co erau conduşi cu 0-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și