Închide meniul

Vlad Chiricheș, dorit de un antrenor legendar! Anunțul răsunător venit din Italia

Cosmin Cioboată Publicat: 7 ianuarie 2023, 18:11

Reclamă
Vlad Chiricheș, dorit de un antrenor legendar! Anunțul răsunător venit din Italia

Transferul lui Vlad Chiricheș la Cremonese a umplut conturile unui club din România

Vlad Chiricheș, într-un meci pentru Cremonese / Profimedia

Vlad Chiricheș (33 de ani) este dorit de un antrenor legendar. Presa din Italia anunță că fundașul român ar putea ajunge sub comanda lui Claudio Ranieri, la Cagliari. Chiricheș a fost accidentat și n-a mai jucat din septembrie pentru Cremonese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheș pare să fi ieșit din planurile lui Cremonese, iar Cagliari vrea să profite de acest lucru.

Vlad Chiricheș, dorit de un antrenor legendar!

Potrivit unionesarda.it, internaționalul român a intrat în vizorul lui Cagliari, echipă aflată pe locul 11 în Serie B. Nereo Bonato, directorul sportiv al clubului, își dorește să-l aducă pe Vlad Chiricheș sub comanda lui Claudio Ranieri. La rândul său, legendarul antrenor consideră că românul ar reprezenta o soluție excelentă pentru linia sa defensivă.

Oficialii lui Cagliari caută un fundaș cu experiență și personalitate, capabil să pună umărul și pe faza de construcție, mai notează sursa citată.

Cotat la 1,3 milioane de euro de transfermarkt.com, Vlad Chiricheș a semnat cu Cremonese în vara anului 2022, după despărțirea de Sassuolo. Stoperul român a bifat numai 6 apariții în actualul sezon, înainte să se accidenteze.

Reclamă

Transferul lui Vlad Chiricheş la Cremonese a umplut conturile unui club din România

Transferul lui Vlad Chiricheş la Cremonese, de la începutul sezonului, a adus o sumă importantă de bani unui club din România. Este vorba de Pandurii Tg. Jiu, echipă la care căpitanul „tricolorilor” a evoluat în perioada 2010-2012.

Vlad Chiricheş a fost transferat de Cremonese, nou-promovata din Serie A, la începutul sezonului. La noua sa echipă, fundaşul central de 33 de ani este coleg cu Andrei Radu.

Preşedintele de la Pandurii Tg. Jiu a declarat că în urma transferului lui Vlad Chiricheş, clubul gorjean a încasat suma de 30.000 de euro. Marin Condescu, oficialul formaţiei care este în faliment, a declarat că suma se poate mări, deoarece a fost încasată doar prima tranşă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ca infrastructură, cred că suntem printre primele cluburi din țară. Poate va seri altor cluburi, să dea Dumnezeu să fie așa. De exemplu, și anul acesta am încasat pe Chiricheș peste 30.000 de euro din vânzare care s-a făcut în Italia, de la un club la altul.

Și sperăm să mai vină încă o sumă de bani în perioada imediat următoare. Am ajuns la o înțelegere cu clubul italian să nu plătească toți banii într-o singură tranșă”, a declarat Marin Condescu, potrivit sport.ro.

Vlad Chricheş a evoluat la Pandurii timp de un sezon şi jumătate, iar în iarna lui 2012 era vândut la FCSB în schimbul a 1,3 milioane de euro. Un an mai târziu, roş-albaştrii urmau să încaseze o sumă colosală, de 9,5 milioane de euro, după ce Tottenham l-a cumpărat pe fundaşul român.

După ce şi-a încheiat aventura la Spurs, fundaşul român a mai evoluat la Napoli şi Sassuolo, iar în prezent joacă la Cremonese.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și