Închide meniul

Iasmin Latovlevici și Vlad Chiricheș, întâlnire ca în vremurile bune! Ce au făcut foștii fundași de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2022, 8:50

Reclamă
Iasmin Latovlevici și Vlad Chiricheș, întâlnire ca în vremurile bune! Ce au făcut foștii fundași de la FCSB

Iasmin Latovlevici și Vlad Chiricheș, întâlnire în Dubai

Iasmin Latovlevici, în Dubai, alături de Vlad Chiricheș / Instagram

Iasmin Latovlevici și Vlad Chiricheș și-au dat întâlnire în Dubai. Foștii fundași de la FCSB și-au adus aminte de vremurile de glorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latovlevici și Chiricheș profită de pauza pentru Campionatul Mondial din Qatar și au fugit în Dubai să se relaxeze.

Iasmin Latovlevici și Vlad Chiricheș, întâlnire în Dubai

„Lato” a postat vineri pe Instagram o fotografie de pe străzile din Dubai alături de căpitanul naționalei. „Mai bine împreună!„, a fost mesajul afișat de fundașul stânga în descrierea postării.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Iasmin Latovlevici (@latovlevici_33)

Latovlevici e liber de contract după ce s-a despărțit de FC Argeș, în timp ce Vlad Chiricheș se bucură de câteva zile de pauză de la Cremonese, după ce fotbalul de club a fost întrerupt pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Latovlevici și Chiricheș au fost colegi la FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Au împreună un titlu de campioni și au fost pieze de bază în parcursul remarcabil al roș-albaștrilor din Europa League, când le-au învins pe Ajax și pe Chelsea.

Iasmin Latovlevici, desființat în direct la TV: „E gafeurul campionatului!”

Daniel Stanciu s-a dezlănțuit la adresa lui Iasmin Latovlevici. Oficialul lui FC Argeș spune că „veteranul” din defensiva piteștenilor și-a „îngropat” echipa de 3-4 ori în actualul sezon. În cele din urmă, „Lato” a fost pus pe liber.

„Când ai un jucător aproape de retragere… Ori simți că nu mai poți, ori nu poți să continui să joci făcând astfel de greșeli. E gafeurul campionatului! În momentul ăsta, uitați-vă la toate meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puțin 3-4 jocuri pe greșelile lui!

Reclamă 4 / 0/3

Nu greșeli de poziționare, că a fost driblat, nu! Pase direct la adversar. Aștepți altceva de la el, toți spectatorii au cerut expres acest lucru: ‘Domnule, lăsați-ne cu astfel de jucători!’”, a spus Daniel Stanciu, pentru Digisport.

Iasmin Latovlevici, schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 după ce a comis penalty

Iasmin Latovlevici a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 al meciului FC Argeș – Sepsi 0-5, după ce a comis penalty. Fundașul de 36 de ani al formației piteștene l-a faultat în careu pe Nicolae Păun, în minutul 27, iar Istvan Kovacs a dictat penalty.

Extrem de furios pentru greșeala experimentatului său fundaș, Marius Croitoru l-a înlocuit pe Iasmin Latovlevici la 3 minute după ce Sepsi a deschis scorul în Trivale. Latovlevici se pregătea să execute un out de la margine, când Croitoru a hotărât să-l schimbe cu Crețu.

Croitoru a fost surprins de camerele TV în timp ce gesticula supărat după gafa comisă de fostul jucător al FCSB-ului. Latovlevici a părăsit terenul extrem de afectat, însă fără să intre în conflict cu antrenorul său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și