Închide meniul

Vrăjitorul acuzat că a fost plătit de Paul Pogba să-i facă farmece lui Kylian Mbappe a rupt, în sfârșit, tăcerea: „Am vorbit la telefon!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 decembrie 2022, 10:53

Vrăjitorul acuzat că a fost plătit de Paul Pogba să-i facă farmece lui Kylian Mbappe a rupt, în sfârșit, tăcerea: „Am vorbit la telefon!

Kylian Mbappe și Paul Pogba sunt coechipieri la naționala Franței

Kylian Mbappe și Paul Pogba sunt coechipieri la naționala Franței / Profimedia

Vrăjitorul acuzat că a fost plătit de Paul Pogba să-i facă farmece lui Kylian Mbappe a rupt, în sfârșit, tăcerea. Jurnaliștii francezi de la Le Parisien au reușit să ia legătura cu Birame D.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a negat în totalitate scenariul incredibil în care Pogba l-ar fi contactat pentru a arunca vrăji asupra conaționalului său, Mbappe.

Vrăjitorul acuzat că a fost plătit de Paul Pogba să-i facă farmece lui Kylian Mbappe a rupt tăcerea!

Birame D. a explicat că a vorbit o singură dată cu Paul Pogba, la telefon, în legătură cu Kylian Mbappe, însă nu despre vreo vrajă, ci despre prestația fabuloasă a atacantului francez la Campionatul Mondial din 2018.

Birame D. are 39 de ani și locuiește în Paris. Vrăjitorul a fost scos din sărite de zvonurile lansate de Mamadou M, cel mai bun prieten din copilărie al lui Paul Pogba.

„Toată această poveste a vrăjitoriei este doar o pură invenție. Paul nu mi-a cerut niciodată să-i fac vrăji lui Kylian Mbappe, nici pentru meciul PSG – Manchester United, nici pentru vreo altă ocazie. Singura dată când am vorbit despre Kylian a fost la telefon, în timpul Cupei Mondiale din 2018.

Reclamă

După meciul cu Argentina (n.r. – 4-3 pentru Franța, în optimile Campionatului Mondial din Rusia), i-am spus lui Paul: ‘E o nebunie cât de rapid este micuțul’. Iar Paul mi-a răspuns: ‘Kylian este un dar de la Dumnezeu să-l avem alături de noi, ne uşurează atât de mult munca, ne ajută atât de mult'”, a declarat vrăjitorul Birame D, potrivit Le Parisien.

Paul Pogba este accidentat și nu se află în lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Kylian Mbappe, absent de la ultimele antrenamente ale naționalei Franței, înaintea meciului „de foc” cu Anglia

Kylian Mbappe a fost absent de la ultimele antrenamente ale naționalei Franței, înaintea duelului cu Anglia. Starul de la PSG a preferat să se antreneze separat, recuperându-se după duelul cu Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe este golgheterul Campionatului Mondial din Qatar, cu cinci reușite. În partida din optimile Campionatului Mondial, cu Polonia, atacantul francez a avut o prestație de vis, marcând o „dublă”.

Presa din Anglia anunță faptul că Mbappe nu s-a antrenat marți alături de ceilalți coechipieri ai săi, preferând antrenamentele în sala de forță. Atacantul se recuperează după partida cu Polonia, din optimi, partidă în care a fost integralist.

În mod normal, jucătorii se refac printr-o ședință specială de pregătire, în a doua zi după meci, însă Mbappe a preferat ca și la două zile după duelul cu Polonia să se antreneze separat.

Totodată, există și un alt motiv pentru care Kylian Mbappe ar fi ales să se antreneze separat. Conform Daily Mail, starul de la PSG a acuzat o accidentare la nivelul gleznei pe parcursul turneului, accidentare care însă nu l-a oprit din a marca de „bandă rulantă”.

Partida „de foc” dintre Franța și Anglia, din sferturile Campionatului Mondial, va fi sâmbătă, în format live text pe AS.ro, de la ora 21:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și