Închide meniul

CM 2022 | Kylian Mbappe, absent de la ultimele antrenamente ale naționalei Franței! Motivul invocat de starul francez, înaintea duelului „de foc” cu Anglia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2022, 19:14

CM 2022 | Kylian Mbappe, absent de la ultimele antrenamente ale naționalei Franței! Motivul invocat de starul francez, înaintea duelului de foc” cu Anglia

Kylian Mbappe a lipsit de la ultimele antrenamente ale Franței, înaintea duelului cu Anglia

Kylian Mbappe, în timpul unei partide pentru Franța/ Profimedia

Kylian Mbappe a fost absent de la ultimele antrenamente ale naționalei Franței, înaintea duelului cu Anglia. Starul de la PSG a preferat să se antreneze separat, recuperându-se după duelul cu Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe este golgheterul Campionatului Mondial din Qatar, cu cinci reușite. În partida din optimile Campionatului Mondial, cu Polonia, atacantul francez a avut o prestație de vis, marcând o „dublă”.

Kylian Mbappe, absent de la ultimele antrenamente ale naționalei Franței, înaintea duelului cu Anglia

Presa din Anglia anunță faptul că Mbappe nu s-a antrenat marți alături de ceilalți coechipieri ai săi, preferând antrenamentele în sala de forță. Atacantul se recuperează după partida cu Polonia, din optimi, partidă în care a fost integralist.

În mod normal, jucătorii se refac printr-o ședință specială de pregătire, în a doua zi după meci, însă Mbappe a preferat ca și la două zile după duelul cu Polonia să se antreneze separat.

Totodată, există și un alt motiv pentru care Kylian Mbappe ar fi ales să se antreneze separat. Conform Daily Mail, starul de la PSG a acuzat o accidentare la nivelul gleznei pe parcursul turneului, accidentare care însă nu l-a oprit din a marca de „bandă rulantă”.

Reclamă

Partida „de foc” dintre Franța și Anglia, din sferturile Campionatului Mondial, va fi sâmbătă, în format live text pe AS.ro, de la ora 21:00.

„Această Cupă Mondială este obsesia mea!”. Kylian Mbappe a rupt tăcerea în Qatar

Kylian Mbappe a rupt tăcerea la Campionatul Mondial din Qatar. Starul naţionalei Franţei a vorbit în premieră pe durata turneului final, după victoria spectaculoasă cu Polonia, scor 3-1. Mbappe a reuşit o „dublă” de senzaţie şi i-a oferit o pasă decisivă lui Giroud.

Atacantul de 23 de ani nu şi-a dorit să ofere nicio declaraţie după meciurile cu Australia şi Danemarca. A fost motivul pentru care FIFA a decis să amendeze atât Federaţia Franceză, cât şi jucătorul. Mbappe a dezvăluit că va plăti din propriul buzunar toate amenzile.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am nimic cu jurnaliştii. Nu am venit să vorbesc pentru că am nevoie să fiu concentrat 100% pe competiţie şi să nu îmi irosesc energia pe alte lucruri„, a declarat Kylian Mbappe, potrivit marca.com.

Această Cupă Mondială este obsesia mea, este competiţia viselor mele. Mi-am construit întregul sezon în jurul acestei competiţii, m-am pregătit la capacitate maximă, atât fizic cât şi psihic, pentru a o câştiga. Este principalul obiectiv pe care mi l-am fixat, chiar dacă încă este departe. Singurul meu obiectiv este să câştig Cupa Mondială, orice altceva este în plan secund„, a mai spus starul Franţei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și