Închide meniul

Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 17:53

Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!

Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!

Walter Zenga, pe bancă / Hepta

Walter Zenga semnează în Emiratele Arabe Unite! Celebrul antrenor italian, în vârstă de 53 de ani, o va prelua pe ultima clasată din Emirate, Emirates Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zenga va fi cel de al treilea antrenor al lui Emirates Club în acest sezon. Emirates are numai 5 puncte, acumulate în 12 etape. Penultima clasată, Hatta, are acelaşi număr de puncte.

Walter Zenga semnează! Va antrena un fost campion mondial şi se va duela cu români celebri!

Adus pentru a salva echipa de la retrogradare, Walter Zenga va avea o misiune extrem de dificilă. Emirates e la 6 puncte în spatele locului 12, care asigură menţinerea în prima ligă din Emirate.

Zenga se va duela în prima ligă din Emiratele Arabe Unite cu Mirel Rădoi, care a demisionat de la Al-Bataeh pentru a o prelua pe Al Jazira, şi cu Cosmin Olăroiu, care o antrenează pe Al Sharjah.

Zenga îi cunoaşte foarte bine atât pe Oli, cât şi pe Mirel Rădoi. La Emirates Club evoluează campionul mondial Andres Iniesta (39 de ani), care are contract cu gruparea din Emirate până în vara acestui an.

Reclamă

Emirates Club s-a înţeles cu antrenorul italian Walter Zenga pentru ca acesta să devină antrenorul principal al echipei. Zenga se întoarce în liga noastră şi va fi cel de al treilea antrenor al sezonului pentru Emirates Club”, a anunţat Sport 4 All News, pe Twitter.

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Cale liberă către Al Jazira, unde va încasa un salariu imens!

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Al-Bataeh! Antrenorul român a plecat în condiţii foarte bune de la formaţia din prima ligă din Emirate, urmând să semneze cu Al Jazira, care se află în aceeaşi ligă.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi a primit şi un cadou de despărţire din partea conducătorilor lui Al-Bataeh, un tort şi o brăţară. Fostul selecţioner al României e gata să devină antrenorul lui Al Jazira, acolo unde va încasa un salariu de 2.5 milioane de dolari anual.

„Mulţumesc, Rădoi”, a scris clubul pe contul oficial de Instagram.

Mirel Rădoi a impresionat la Al-Bataeh, echipă fără pretenţii din prima ligă din Emirate. Rădoi o lasă pe Al-Bataeh pe locul 7 în campionat. Formaţia la care va merge, Al Jazira, are pretenţii mult mai mari.

Al Jazira e pe locul 5 acum în campionat, cu 20 de puncte, dar echipa e patronată de şeicul Mansour bin Zayed, care deţine şi Manchester City, iar pretenţiile sunt mult mai mari.

Al-Jazira este în căutarea unui antrenor, după ce s-a despărţit de celebrul olandez Frank de Boer, pe 11 decembrie. De atunci, interimatul la echipă îl asigură Bob de Klerk (61 de ani).

Dacă va semna cu Al-Jazira, ceea ce pare doar o formalitate în acest moment, echipa din Emirate ar fi cel de al treilea club pe care îl antrenează în Golf Mirel Rădoi. El a fost la Al-Tai, echipă din Arabia Saudită antrenată acum de Laurenţiu Reghecampf, iar după 4 luni în Arabia Saudită s-a mutat la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite.

Comunicatul lui Al Bataeh prin care a anunţat despărţirea de Mirel Rădoi

Al Bataeh îi mulţumeşte şi îşi manifestă aprecierea pentru directorul tehnic al primei echipe, românul Mirel Rădoi, pentru perioada petrecută la club şi pentru eforturile pe care le-a făcut alături de colaboratorii săi. Rădoi a dus echipa la un nivel ridicat şi a obţinut rezultate notabile, ajungând extrem de apreciat în competiţia internă.

Reclamă

Ne-am fi dorit să continuăm împreună, dar el a ales să plece de la clubul nostru. În aceste circumstanţe, contractul s-a încheiat de comun acord. Îi dorim mult noroc pe viitor”, se arată în comunicatul clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și