Închide meniul
Foto

Wrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 21:00

Wrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare

Wrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia

Nebunia de pe stadionul lui Wrexham / Profimedia

Wrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Echipa vedetelor din fotbalul britanic a reușit o performanță incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, formația condusă de actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney a reușit a 2-a promovare în decursul a două sezoane.

Wrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia

Wrexham a obținut promovarea matematică în Liga a 3-a după 6-0 cu Forest Green. Cu două meciuri rămase din campionat, echipa se află pe locul al 2-lea în clasamentul din Liga a 4-a, cu 82 de puncte. Din această divizie, primele 3 formații promovează direct.

La finalul partidei, cei peste 12.000 de fani prezenți la meci au luat cu asalt terenul și au dat startul unei adevărate sărbători.

VEZI IMAGINI CU SĂRBĂTOAREA DE PE STADIONUL LUI WREXHAM ÎN GALERIA FOTO

Reclamă

Clubul a devenit popular în lumea fotbalului în anul 2020, atunci când actorii menționați anterior au preluat echipa și au reușit să obțină rezultate.

Totuși, Wrexham are o istorie bogată, fiind cel de-al 3-lea cel mai vechi club de fotbal din lume. Echipa din Țara Galilor, dar care totuși joacă în sistemul de fotbal englez, a luat naștere în anul 1864.

Formația a câștigat de 23 de ori Cupa din Țara Galilor, înainte ca aceasta să intre în sistemul de fotbal din Anglia. De asemenea, galezii au participat și în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa care a promovat acum în Liga a 3-a din Anglia a jucat chiar împotriva celor de la Petrolul Ploiești, la ultima participare în Cupa Cupelor, din sezonul 1995/1996. Atunci, „lupii galbeni” se impuneau cu 1-0, la general.

Wrexham a luat parte la un meci halucinant în luna martie

Meci halucinant în Anglia! Confruntarea dintre Wrexham şi Dover, duel din al cincilea eşalon, s-a încheiat cu scorul de 6-5. Oaspeţii conduceau cu 5-2 în minutul 64, dar ce a urmat a şocat lumea fotbalului.

Duelul dintre Wrexham şi Dover a uimit lumea fotbalului. Oaspeţii marcaseră nu mai puţin de cinci goluri până în minutul 64, dar gazdele au întors scorul şi au obţinut cele trei puncte în minutul 90+8.

Mullin a deschis scorul în minutul 6, iar Jones a majorat avantajul gazdelor în minutul 20. Wilkinson, Pavey şi Gyasi, autorul unui hat-trick, au întors rezultatul până în minutul 64 şi i-au adus pe oaspeţi în avantaj.

„Remontada” a început în minutul 65, când Palmer a reuşit „dubla”. Chiar şi aşa, în minutul 90, gazdele erau conduse cu 4-5. Davies, în minutul 90+1, şi Jarvis, în minutul 90+8, au fost eroii lui Wrexham.

„Chiar și Hollywood-ul s-ar chinui să scrie scenariul ăsta!”, s-au amuzat gazdele.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și