Închide meniul

Xavi a intrat în pâine la Barcelona! Primul lucru pe care îl va schimba la echipă. „Este o provocare majoră!” Avertisment pentru jucători

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2021, 8:49

Xavi a intrat în pâine la Barcelona! Primul lucru pe care îl va schimba la echipă. „Este o provocare majoră! Avertisment pentru jucători

Xavi, prima sarcină la Barcelona

Zuma Press / Xinhua via Hepta

Barcelona este abia pe locul 9 în La Liga și tremură pentru calificarea în optimile Champions League. În acest context, Xavi va purta o discuție serioasă cu jucătorii catalani, prin care speră să le ridice moralul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, prima sarcină la FC Barcelona

„Sunt foarte recunoscător clubului. Primul lucru este să vorbesc cu jucătorii, să le explic ideile mele și să muncesc din greu. Creați o echipă, lucrați în grup, cu entuziasm, și fiți dornici să faceți lucrurile bine. Prietenia între jucători este un avantaj, este un punct pozitiv, știu cum se antrenează, îl văd ca pe un avantaj”, a spus Xavi înainte de plecarea din Qatar, potrivit sport.es.

Venirea lui Xavi a fost făcută după ore întregi de negocieri. Șeicul de la Al Sadd nu a vrut să îi dea drumul antrenorului care a impresionat în Qatar. În condițiile date, Barcelona a fost nevoită să ajungă la un acord în privința clauzei de reziliere de 5 milioane de euro. Catalanii nu au avut cum să achite această sumă acum, dar s-au angajat să facă asta în momentul în care își vor rezolva problemele financiare și vor reuși un transfer.

„Este cea mai mare provocare din cariera mea, sunt foarte fericit, mă întorc acasă, mă întorc la Barcelona, este o provocare majoră. Sunt foarte recunoscător celor de la Barcelona, au venit la Doha după mine. A fost vorba de o reziliere a contractului, a fost o clauză și am achitat-o împreună”, a mai spus Xavi.

Xavi este așteptat să sosească în acest weekend în Barcelona și va fi prezentat luni, pe 8 noiembrie, potrivit marca.com.

Reclamă

Xavi a scris istorie în tricoul Barcelonei

Xavi a revenit după 6 ani la FC Barcelona, de această dată ca antrenor. 767 de partide și 25 de trofee au revenit pe ”Camp Nou”. În decurs de 17 sezoane a obținut opt trofee de campion, patru Ligi ale Campionilor, două Cupe ale Spaniei, șase Supercupe ale patriei lui Cervantes, două Supercupe ale Europei și două Mondialuri ale Cluburilor.

Xavi a câştigat patru trofee cu Al Sadd, disputând 97 de meciuri. El a înregistrat 64 de victorii şi 17 înfrângeri, media de goluri marcate pe meci fiind de 2.7. De asemenea, el a încasat pe meci 1.3 goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și