Închide meniul

Xavi a surprins după victoria de pe Santiago Bernabeu: „Real Madrid este favorită”. Barcelona, cea mai slabă posesie din 2008!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2023, 8:28

Reclamă
Xavi a surprins după victoria de pe Santiago Bernabeu: „Real Madrid este favorită. Barcelona, cea mai slabă posesie din 2008!

Xavi Hernandez, pe Santiago Bernabeu

Xavi l-a salutat pe Carlo Ancelotti după Real Madrid - Barcelona 0-1 / Profimediaimages

Xavi a surprins după victoria de pe Santiago Bernabeu, din manşa tur a semifinalelor Cupei Spaniei. Barcelona a învins-o cu 1-0 pe Real Madrid, graţie autogolului lui Eder Militao. Antrenorul catalanilor anunţă însă că marea rivală este încă favorită la calificarea în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a suferit pentru victoria cu „galacticii”. A avut numai 35.6% posesie, situaţie cu care nu s-a mai confruntat din 2008. Ultima dată a ţinut atât de puţin de minge în urmă cu 861 de meciuri oficiale, când Pep Guardiola era pe banca grupării de pe Camp Nou.

Xavi a surprins după victoria de pe Santiago Bernabeu, din semifinalele Cupei Spaniei

Am minimizat Realul, care nu a avut ocazii. Totuşi, nu am putut controla mingea, a fost greu pentru cei din apărare. Demonstrăm de ceva vreme că știm să concuram în meciuri dificile și să depășim momentele grele. Este un test pe care l-am trecut împotriva unui adversar de nivel înalt.

Vrem să ne supunem rivalul, dar uneori păţim şi noi asta. Primul nostru obiectiv este să ne apărăm cu mingea. Azi nu am putut. După există un al doilea obiectiv, să ne apărăm fără minge şi am fost extraordinari. Real Madrid nu a avut ocazii de gol. Concluzia este că am fost extraordinari fără minge, de aceea este o victorie foarte importantă.

Reclamă

Sunt mulțumit de rezultat, dar nu atât de mult de joc. Acest rezultat 0-1 schimbă puțin situația dublei manșe, dar văd un Real Madrid puternic, foarte puternic fizic. Real Madrid este favorită„, a declarat Xavi la conferinţa de presă, potrivit mundodeportivo.com.

Şi Real Madrid a avut probleme. Starurile lui Carlo Ancelotti nu au trimis nici măcar un şut pe spaţiul porţii adverse. Din 2010 nu i se mai întâmplase aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid – Barcelona 0-1

Barcelona a învins joi, în deplasare, scor 1-0, formaţia Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei la fotbal.

FC Barcelona a câştigat prin autogolul din minutul 26 al lui Eder Militao, care a trimis în plasă după ce l-a talonat pe Kessie în careu, acesta a şutat, iar portarul Courtois a respins exact în piciorul fundaşului brazilian.

Real Madrid a avut un gol al lui Benzema, anulat în minutul 18 pentru o poziţie de ofsaid. Returul de la Barcelona se va disputa în ziua de 5 aprilie. Până atunci, cele două rivale se vor duela şi în campionatul Spaniei, pe 19 martie, meci care ar putea fi decisiv pentru lupta la titlu.

În cealaltă semifinală a Cupei Spaniei, la Bilbao, în 4 aprilie se vor întâlni Osasuna şi Athletic Bilbao. În prima manşă, disputată miercuri, a învins Osasuna, cu 1-0.

Carlo Ancelotti: „Este cel mai important moment al sezonului!”

Înainte de El Clasico, antrenorul Realului a ţinut să le amintească jucătorilor şi fanilor importanţa partidei cu Barcelona.

Este cel mai important moment al sezonului iar aceste meciuri, cele care te pot duce într-o finală, sunt cele mai frumos de jucat pentru fotbaliști. Este important să ai curaj în astfel de meciuri, trebuie să facem un joc complet, în atac și în apărare.

În ultimul Clasico ne-au lipsit multe și am facut și greșeli individuale. Nu cred că asta se va întâmpla din nou.

Reclamă

Sezonul a început de 8 luni, dar încă nu știu cine sunt cei 11 titulari. Veți vedea joi dacă Kroos și Modric vor juca. În astfel de meciuri ai nevoie de energie, personalitate și controlul balonului.

Tchouameni se descurcă bine după ce s-a refăcut în urma accidentării, iar Camavinga este de asemenea la un nivel bun. Este bine pentru noi să avem jucători la un astfel de nivel.

Hazard este bine, se antrenează bine. Vrea minute pe teren și sper să i le ofer curând”, a declarat Carlo Ancelotti, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Barcelona.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și