Închide meniul

Zinedine Zidane a refuzat o ofertă de 150 de milioane de euro! Cu cine şi-ar dori să semneze

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 13:55

Zinedine Zidane a refuzat o ofertă de 150 de milioane de euro! Cu cine şi-ar dori să semneze

Zinedine Zidane a refuzat o ofertă de 150 de milioane de euro!

Zinedine Zidane / Profimedia Images

Zinedine Zidane a refuzat o ofertă de 150 de milioane de euro. Arabii de la Al Nassr i-au pus pe masă un contract de nerefuzat, dar Zidane tot a spus pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul francez, care a cucerit cu Real Madrid 3 Ligi ale Campionilor, şi-ar dori să semneze cu Juventus.

Zinedine Zidane a refuzat o ofertă de 150 de milioane de euro!

Potrivit footmercato.net, Zinedine Zidane ar fi încasat această sumă dacă semna pe două sezoane cu Al Nassr. Salariul ar fi fost de 75 de milioane de euro pe sezon.

La Al-Nassr este legitimat şi Cristiano Ronaldo.

Recent, Cristiano Ronaldo a marcat un gol foarte frumos în ultimul meci al lui Al Nassr. Al Nassr a învins Al Shabab cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Reclamă

Zinedine Zidane şi-ar dori să o antreneze pe Juventus

Potrivit RMC Sport, antrenorul francez şi-ar dori să o antreneze pe Juventus, echipă la care a evoluat în trecut ca jucător.

Prioritatea lui este Juventus. Antrenorul francez, care s-a bucurat până acum de familie și de postura de tânăr bunic, nu și-a pierdut gustul de a antrena.

Dorința lui clară este de a găsi echipă în pauza dintre sezoane. Cluburile care i-ar putea atrage atenția se numără pe degetele unei mâini, din diferite motive. În particular, unul îl interesează și reprezintă o instituție pe care o și cunoaște foarte bine: Juventus Torino”, a scris publicaţia franceză despre Zinedine Zidane.

Reclamă 4 / 0/3

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare: „E o tortură”! Juventus mai păstrează doar şanse teoretice la Liga Campionilor

Massimiliano Allegri a răbufnit după depunctare. Penalizată iniţial cu 15 puncte, lui Juventus i-a fost ulterior anulată penalizarea după ce a făcut apel. Acum decizia a fost ca lui Juventus să i se scadă 10 puncte în campionat.

Decizia o lasă pe Juventus doar cu şanse teoretice la Liga Campionilor. Juve a pierdut surprinzător, cu 4-1, în deplasare, meciul cu Empoli, disputat chiar în ziua depunctării.

E o tortură. Ei decid unde trebuie să fie Juventus. E o lipsă de respect la adresa calor care muncesc, la adresa jucătorilor, a antrenorilor. E incredibil. E prea mult!

Pe teren, Juventus este pe locul doi în Serie A. În meciul ăsta puteam face mai mult, dar am jucat în condiții speciale. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Nu e deloc ușor pentru ei, e o situație anormală.

Cu un sfert de oră înaintea jocului, eram pe locul doi în clasament, apoi am văzut că avem 59 de puncte și că suntem pe locul șapte”, a declarat antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, după înfrângerea cu Empoli, potrivit mundodeportivo.com.

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte, în urma scandalului de fraudă

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte, în urma scandalului de fraudă. Astfel, în urma acestei decizii, Juventus va ajunge pe locul 7, la 5 puncte de locul 4.

Consiliul de Garanţie al Comitetului Olimpic Italian (Coni) a sesizat Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal din cauza „lipsurilor motivaţionale” privind ponderea pe care directorii fără delegare ai Consiliului de Administraţie al clubului Juventus, au avut-o în „modificarea deliberată repetată a evidenţei contabile datorate. la numeroase câştiguri de capital ale căror valori au fost fictive”.

Reclamă

Astfel penalizarea de cincisprezece puncte aplicată în luna ianuarie lui Juventus Torino, din cauza câştigurilor de capital considerate artificiale în timpul vânzărilor anumitor jucători a fost reexaminată şi pedeapsa redusă.

Anunţul a fost făcut de jurnalistul Fabrizio Roman, pe reţelele de socializare.

Recomandări
  • Zinedine Zidane a refuzat o ofertă de 150 de milioane de euro pe două sezoane
  • Antrenorul francez a fost ofertat de Al Nassr

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și