Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit pe cine consideră cel mai bun fotbalist din istorie: „Mereu încercam să îl imit! Pe Maradona nu l-am prins jucând”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 11:25

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit pe cine consideră cel mai bun fotbalist din istorie: „Mereu încercam să îl imit! Pe Maradona nu l-am prins jucând

Zlatan Ibrahimovic a ales cel mai bun jucător din istoria fotbalului

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via Hepta

Brazilianul Ronaldo este considerat de Zlatan Ibrahimovic cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Suedezul spune că a încercat mereu să îl imite

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru mine cel mai bun jucător din toate timpurile este Ronaldo, Fenomenul. Dacă a fost mai bun decât Maradona? Pe Maradona nu l-am văzut jucând. Eu l-am prins pe Ronaldo încă de când eram mic și mereu încercam să-l imit.

Cristiano Ronaldo și Messi sunt foarte puternici, este greu să aleg unul dintre ei. Dacă aș fi nevoit să aleg aș spune Messi, pentru că am fost coleg cu el, l-am văzut de aproape. Messi face totul natural, toate mișcările vin de la sine”, a spus Zlatan Ibrahimovic pentru as.com.

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri tulburătoarea în noua lui carte. Drama care i-a marcat viaţa

Zlatan Ibrahimovic îşi va lansa cea de-a doua carte. Aceasta se numeşte „Adrenalina” şi se anunţă a avea un succes uriaş. Atacantul lui AC Milan care continuă să scrie istorie în Serie A a făcut publice mai multe momente care i-au marcat cariera.

Starul suedez a povestit şi despre momentele cele mai dificile din viaţă. Unul dintre acestea a fost atunci când şi-a pierdut unul dintre fraţi. Sapko Ibrahimovic a încetat din viaţă în 2014, la vârsta de 40 de ani, după o lungă suferinţă.

Reclamă

Dramele prin care a trecut Zlatan Ibrahimovic

Am plecat când fratele meu Sapko a murit de leucemie. Mă aştepta şi a murit chiar în faţa mea. Tatăl meu nu a vărsat nicio lacrimă! A doua zi, când am mers la cimitir, a plâns de dimineaţa până noaptea. Singur!„, şi-a amintit Ibrahimovic, potrivit mundodeportivo.com.

Până să ajungă la juniorii lui Malmo, Zlatan a trecut prin clipe grele.

Imediat după ce m-am născut, moaşa m-a scăpat de la o înălţime de un metru. Toată viaţa mea a fost dificilă. Eu eram cel diferit de la şcoală. Ceilalţi erau cu ochii albaştri şi cu un nas nromal. Eu eram de altă culoare şi aveam un nas mare, vorbeam şi mă mişcam diferit.

Reclamă 4 / 0/3

Părinţii colegilor mei de clasă au semnat o petiţie pentru a fi exmatriculat. Niciodată nu m-au plăcut. La început am reacţionat urât. După, am învăţat să sufăr şi am transformat ura în putere„, a povestit Zlatan.

Tot în noua lui carte, Zlatan a dezvăluit faptul că a fost extrem de aproape de a ajunge la Napoli. Ibrahimovic visa să-i calce pe urme lui Maradona.

Recomandări
  • Zlatan a ales cel mai bun fotbalist din istorie
  • Ce a spus despre Maradona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și