Închide meniul

FRF şi LPF se contrazic în cazul lui Budescu! Federaţia susţine că „Magicianul” nu ar avea drept de joc cu Dinamo, din cauza unei suspendări

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 22:21

FRF şi LPF se contrazic în cazul lui Budescu! Federaţia susţine că „Magicianul nu ar avea drept de joc cu Dinamo, din cauza unei suspendări

Constantin Budescu, mesaj după despărţirea de Edi Iordănescu

Hepta

Înainte să plece la arabi, Budescu a fost eliminat la ultimul meci jucat pentru Astra şi a primit două etape de suspendare. Conform gsp.ro, jucătorul nu şi-a ispăşit suspendarea nici în România, şi nici în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform sursei citate, părerile sunt împărţite. Federaţia susţine că acesta ar fi suspendat, în timp ce LPF susţine că jucătorul ar putea juca cu Dinamo, dacă ar fi apt din punct de vedere medical. Chiar şi cei de la FCSB au cerut lămuriri cu privire la această speţă.

În sezonul trecut, Budescu a fost eliminat în partida dintre FC Argeş şi Astra pentru că l-a înjurat pe arbitru. Budescu a primit pentru acest gest două etape de suspendare.

Astfel, LPF susţine că acesta ar fi eligibil pentru meciul cu Dinamo și cel cu U Craiova 1948, deoarece clubul arab și federația respectivă ar fi responsabili de faptul că nu și-a ispășit suspendarea. De cealaltă parte, cei de la FRF consideră că fotbalistul încă este suspendat, deoarece s-a transferat în Golf pe baza unui certificat de transfer provizoriu, lucru care i-a păstrat intactă suspendarea primită în Liga 1.

Budescu, promisiunea momentului pentru Gigi Becali

Constantin Budescu a revenit la FCSB, iar vicecampioana speră să dea marea lovitură în Liga I. Cu Budi pe teren, FCSB visează să câştige din nou titlul. Budescu are, la rândul său, gânduri mari.

Reclamă

Constantin Budescu spune că nu a revenit degeaba în Liga I. Vrea titlul cu FCSB la finalul acestui sezon, exact obiectivul pentru care Gigi Becali l-a readus în România. Budi nu vrea să dezamăgească.

„Artistul” Budescu, promisiune pentru Gigi Becali

Constantin Budescu nu glumeşte. S-a întors în România exact când s-a apucat de fotbal. Chiar el a spus-o. „Am declarat că după 30 de ani mă apuc de fotbal. Am încercat şi încerc în continuare să fac unele schimbări în viaţa mea de fotbalist şi sper asta să se vadă şi în teren”, a dezvăluit Budescu.

Toate lucrurile sunt ok şi sper ca lucrurile să meargă de la acum încolo. A contat foarte mult, am primit foarte multe mesaje şi chiar am rămas plăcut surprins”, a mai spus Budescu petru pagina oficială a vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Haos în jurul lui Budescu
  • LPF şi FRF se contrazic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și