Închide meniul

„A fost vreme urâtă, au plecat din cauza frigului!” Toni Petrea face scut în jurul lui Tănase şi Oaidă, jucătorii atacaţi de ultraşi şi puşi să îşi ceară scuze: „Nu se pune problema de lipsă de respect!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 martie 2022, 17:54

„A fost vreme urâtă, au plecat din cauza frigului! Toni Petrea face scut în jurul lui Tănase şi Oaidă, jucătorii atacaţi de ultraşi şi puşi să îşi ceară scuze: „Nu se pune problema de lipsă de respect!

Florin Tănase este cel mai valoros jucător din Liga 1

Hepta

Ultraşii FCSB l-au somat pe Florin Tănase, căpitanul roş-albaştrilor, să îşi ceară scuze public pentru gestul făcut la finalul partidei cu FC Voluntari, câştigată de echipa lui Toni Petrea cu scorul de 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea le-a luat apărarea celor doi jucători şi i-a scuzat pentru absenţa din faţa galeriei.

Toni Petrea face scut în jurul lui Tănase şi Oaidă

E o situație un pic confuză pentru că ei sunt doi dintre jucătorii care veneau după receală, după gripă și a fost o vreme urâtă la finalul jocului cu Voluntariul. Cred că mai degrabă au plecat din cauza frigului. Nu se pune problema de lipsă de respect față de galerie, mai ales la Tănase, care este căpitanul echipei”, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Ultraşii FCSB, mesaj ferm pentru Florin Tănase: „Să-şi ceară scuze public!”

Ultraşii celor de la FCSB au transmis un comunicat în contextul ultimelor rezultate ale echipei. FCSB a pierdut de două ori şi a câştigat o singură dată, cu un gol în prelungirile partidei, în ultimele 3 etape ale sezonului regular.

Aceste rezultate au făcut ca distanţa dintre CFR Cluj şi FCSB să se mărească. Echipa lui Toni Petrea are de recuperat 7 puncte în cele 10 etape din playoff. Ultraşii l-au somat şi pe Florin Tănase să îşi ceară public scuze, după ce la finalul partidei cu FC Voluntari nu a venit să salute galeria.

Reclamă

Pentru a nu comenta la nervi am lăsat să treacă câteva zile înainte de a trage primele concluzii după un nou campionat semiratat. Vom începe cu un apel către jucători, către băieții pentru care suntem prezenți meci de meci, acasă, deplasare, restricții, pandemie, etc.

Nu deveniți copia fidela a patronului! Protestul nostru de la ultimul meci a venit că urmare a comportamentului vostru fata de noi, cei care vă susținem necondiționat!
Înțelegem cât de bulversați sunteți de prețioasele idei venite din loja, de umilirea cu schimbările, criticile venite de la persoane nule în materie dar asta nu vă împiedică să vă antrenați, să jucați cu ambiție și mai ales, CEL MAI IMPORTANT, să-i respectați pe cei care sunt alaturi de voi în fiecare moment!

Îi solicităm ferm d-lui Tănase și jucătorilor care se simt cu musca pe căciulă să-și ceară scuze public față de Peluza Nord și să respecte suporterii care sunt alături de echipă, chiar dacă apar și momente când sunt taxați pentru nereușitele lor!
despre marele investitor, patron, stăpân – vă urma…”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook.

Florin Tănase şi Răzvan Oaidă au refuzat să salute galeria la finalul meciului cu FC Voluntari

Galeria FCSB-ului i-a criticat aspru pe Florin Tănase și Răzvan Oaidă. Cei doi au refuzat să-i salute pe fanii „roş-albaştri” la finalul meciului de pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a dat lovitura la ultima fază a meciului cu FC Voluntari, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Octavian Popescu a marcat un gol fabulos de la aproximativ 25 de metri, în minutul 90+3.

La finalul partidei, aproape toți jucătorii de la FCSB s-au dus să salute galeria, care n-a cântat în timpul partidei de pe Arena Națională, în semn de protest pentru prestația slabă din meciul cu FC Argeș.

Florin Tănase și Răzvan Oaidă au fost singurii dintre jucătorii lui Toni Petrea care au refuzat să meargă în faţa peluzei.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și