Închide meniul

”A spus că vrea să plece!” Gigi Becali, anunț despre viitorul lui Toni Petrea. Ce spune patronul FCSB despre decizia antrenorului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 12:25

”A spus că vrea să plece!” Gigi Becali, anunț despre viitorul lui Toni Petrea. Ce spune patronul FCSB despre decizia antrenorului

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali, anunț despre viitorul lui Toni Petrea

După eșecurile cu Farul Constanța, 0-2, și FC Argeș, scor 0-1, Toni Petrea a decis că vrea să plece de la FCSB. Acesta l-a anunțat deja pe Gigi Becali, care nu este de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce să faci? Nici nu vreau să mă duc să fac, să țip, să urlu. Îmi ajunge cât am țipat. Eu i-am zis lui Toni Petrea, a zis că se gândește dacă continue. I-am spus să se gândească bine. A mai făcut asta. A spus că vrea să plece!

Din punctul meu de vedere, nu! Ce vină să aibă Toni Petrea când un portar zice că vreau să mănânc bătaie astăzi. El ce a făcut, s-a văzut. Fără cinci titulari nu a dominat-o nimeni pe FC Argeș. Avea un portar împotriva lui”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProX.

Ilie Poenaru, anunț despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui FCSB

Ilie Poenaru ar putea deveni antrenorul lui FCSB la finalul acestui sezon. Tehnicianul de 45 de ani este „favoritul” lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Toni Petrea. Pe listă mai este Marius Croitoru, cel pentru care militează Mihai Stoica.

Am mai fost dorit al FCSB, dar deocamdată FCSB are antrenor. E într-o competiție, la fel ca alte cluburi cu care au fost tatonări. Nu ar fi fair-play să vorbesc. Patru cluburi m-au tatonat, iar două cluburi au fost mai insistente și au sunat de mai multe ori. Spui că se vorbește de mine la FCSB la nivel de conducere. Sunt pe listă… Asta doar mă poate bucura. Dar nu am discutat cu nimeni. Sunt pe lista mai multor cluburi.

Reclamă

Până la urmă, nici blindarea unui contract nu reprezintă o siguranță. Nu mai e nimic sigur în fotbalul de la noi. E vorba de altceva. Eu sunt alt gen. Îmi place să colaborez cu toți din club, cu patronul, președintele și managerul. Discut cu toți. Ascult părerea oricui, a patronului, a președintelui. Fiecare are viziunea lui„, a declarat Ilie Poenaru pentru gsp.ro.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și