Închide meniul

"A venit patroana!" Adina, 31 de ani, e milionară şi are un elicopter de 11 milioane de euro. Momente dureroase pentru femeie: "Puşcăriaşule! Plăteşte-ţi angajaţii"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 5:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

"A venit patroana!" Adina, 31 de ani, e milionară şi are un elicopter de 11 milioane de euro. Momente dureroase pentru femeie: "Puşcăriaşule! Plăteşte-ţi angajaţii"

businessmagazin.ro

Adina Niculae e milionară în euro

Adina are 31 de ani şi a absolvit Facultatea de Management, la ASE, fiind implicată direct în mai multe afaceri ale lui Ioan Niculae. Ea face parte din board-ul de conducere al Interagro, compania care se ocupă de 50.000 de hectare de teren agricol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Adina Niculae, noua şefă de la Astra Giurgiu

Adina se află într-o relaţie de cinci ani cu Alexandru Hurdugaci Jr, unul dintre oamenii care au promovat flyboard în ţara noastră. Femeia s-a ferit întotdeuna de apariţiile în lumea mondenă şi este pasionată de pilotaj.

În acest sens, deţine un elicopter în valoare de 11 milioane de euro. Ea are, alături de Ioan Niculae, mai multe afaceri, printre care o companie de taxi aerian de lux. Dacă în urmă cu şase ani, ea conducea un Ferrari 612 Scaglietti, acum a trecut la Porsche.

”A venit patroana și ne-a spus că lucrurile se vor regla. Doamna a venit la hotel, l-a mandatat pe Dani Coman. El se va ocupa de clubul Astra”, a fost declaraţia lui Neagoe, prin care tehnicianul a anunţat prima decizie luată de Adina la Astra. 

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar nu a putut fi încarceraat pentru că nu se afla la domiciliu. Aşa cum a anunţat, Ioan Niculae a revenit vineri în România.

Reclamă

Omul de afaceri a ieşit din aeroport înconjurat de forţele de ordine. El a purtat haina peste braţe, cel mai probabil, pentru a ascunde cătuşele."Puşcăriaşule! Plăteşte-ţi angajaţii", a strigat în mod repetat un bărbat din mulţime. El a fost transportat la locul de detenţie.

Magistraţii Curţii de Apel au decis condamnarea lui Ioan Niculae la cinci ani de închisoare cu executare. În plus, după eliberare, el nu va avea dreptul să fie acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale timp de 3 ani.

Niculae a fost acuzat de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă. În Dosarul Interagro, statul a fost prejudiciat cu o sumă totală de 11.438.169 lei.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 66 de ani, Niculae a mai fost condamnat în aprilie 2015 la doi ani de închisoare într-un alt dosar, care viza finanţarea campaniei electorale a PSD. A fost acuzat de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Atunci, a fost eliberat după şase luni. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și