Închide meniul

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 | Victorie specialitatea casei pentru echipa lui Edi Iordănescu! Ardelenii, la cinci puncte de rivala FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2021, 15:55 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 19:45

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 | Victorie specialitatea casei pentru echipa lui Edi Iordănescu! Ardelenii, la cinci puncte de rivala FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Academica Clinceni - CFR Cluj, LIVE TEXT pe AS.ro

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 | CFR Cluj a câştigat la limită confruntarea cu Academica Clinceni, scor 1-0, din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a câştigat graţie golului rapid marcat de Itu, în minutul 7. În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a distanţat la 5 puncte de rivala FCSB. Ardelenii au 45 de puncte. De partea cealaltă, Academica Clinceni ocupă locul 6, ultimul din play-off, cu 25 de puncte.

În următoarea etapă, CFR Cluj are meci în Gruia cu Sepsi, în timp ce Academica Clinceni va juca la Giurgiu cu FCSB.

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1

Min. 90: Fluier final. CFR a câştigat cu 1-0.

Reclamă

Min. 64: Ocazie Academica! Burcă a respins din carul mic la centrarea lui Cordea.

Min. 50: Ocazie Academica Clinceni! Chunchucov a scăpat singur spre poartă, însă nu a reuşit să îl învingă pe Arlauskis.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză la Clinceni!

Min. 38: Ocazie pentru Academica Clinceni. Raul Rusescu a executat o lovitură liberă din marginea careului, iar Arlauskis a fost aproape să gafeze. Portarul lui CFR a prins în doi timpi, după ce a fost păcălit chiar de coechipieri. Deac s-a aşezat pe gazon, în spatele zidului, dar nu a fost poziţionat bine şi Rusescu a fost la un pas să marcheze.

Min. 23: Intervenţie de zile mari a lui Ureche! Omrani a fost aproape de 2-0, însă francezul nu a putut trece de portarul ilfovenilor.

Min. 16: Ocazie uriaşă CFR Cluj! Adi Păun a lovit bara transversală.

Min. 14: Intervenţie de zile mari a lui Mario Camora! Fundaşul ardelenilor a oprit o fază periculoasă creată de Adi Popa, care se apropia de poarta clujenilor.

Min. 7: GOOOL CFR Cluj! Puştiul Itu a deschis scorul, la capătul unei faze fixe. Chipciu a executat un corner, iar mingea a ajuns la Burcă, care a prelungit-o.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Academica Clinceni o aşteaptă pe teren propriu pe CFR Cluj chiar după victoria uriaşă cu Universitatea Craiova, 1-0, din etapa trecută. Ilfovenii au reuşit singurul succes din play-off în faţa oltenilor şi vor să mai facă o „victimă”. Echipa lui Ilie Poenaru se află pe locul 6 în clasament, cu 25 de puncte.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 42 de puncte, iar în cazul unei eventuale victorii, se poate distanţa la cinci puncte de rivala FCSB. Ardelenii au remizat în ultima etapă cu formaţia roş-albastră, 1-1. În partida tur, echipa lui Edi Iordănescu a câştigat categoric confruntarea din Gruia cu Academica, scor 3-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și