Închide meniul

Adi Popa, ironizat de Raul Rusescu şi Alex Bourceanu: „La ce echipă juca atunci când o eliminam pe Ajax?”

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 21:51

Reclamă
Adi Popa, ironizat de Raul Rusescu şi Alex Bourceanu: „La ce echipă juca atunci când o eliminam pe Ajax?

Adi Popa, ironizat de Raul Rusescu şi Alex Bourceanu

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci din Europa League, din 2013/ Profimedia

Adi Popa a fost ironizat de foştii săi coechipieri, Raul Rusescu şi Alex Bourceanu. Mijlocaşul celor de la Chiajna a declarat, în nenumărate rânduri, că CSA Steaua este adevărata Steaua, iar Rusescu şi Bourceanu i-au amintit acestuia la ce echipă evolua atunci când o elimina pe Ajax, din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB o elimina pe Ajax în 2013, după un retur dramatic, decis la loviturile de departajare. Roş-albaştrii se calificau atunci în optimile Europa League, unde aveau să o întâlnească pe Chelsea.

Adi Popa, ironizat de Raul Rusescu şi Alex Bourceanu

În meciul cu Ajax, Adi Popa a fost titular pentru FCSB. Ca urmare a declaraţiilor acide din ultima vreme, la adresa trupei lui Gigi Becali, şi a mesajelor de susţinere pentru CSA Steaua, Raul Rusescu şi Alex Bourceanu i-au amintit celui poreclit „Motoreta” de returul formidabil cu Ajax, de pe Arena Naţională.

Bourceanu i-a amintit lui Adi Popa că fanii au umplut stadioanele la meciurile FCSB-ului din Europa, pe vremea când ei evoluau la formaţia lui Gigi Becali. La „dubla” cu Ajax, echipa se numea Steaua, iar fostul mijlocaş îi transmite lui Popa faptul că nimeni nu poate afirma faptul că FCSB nu a existat.

„La ce echipă juca Adi Popa atunci când noi reușeam să o eliminăm pe Ajax?

Reclamă

N-am mai discutat cu el despre acest subiect de ceva timp. Dacă el crede că noi facem parte dintr-un masterplan, e treaba lui, dar nu e așa.

Am făcut cu toți un meci bun atunci și Adi Popa a jucat extraordinar, s-a descurcat foarte bine împotriva lui Daley Blind. Nu e singurul jignit de ei!”, a declaratRaul Rusescu, conform prosport.ro.

Alex Bourceanu: „Noi am jucat împreună la o echipă”

„N-aș ști cum să comentez ceea ce a spus Adi și în principal nici nu aș vrea. Ideea e că fie că s-a numit Steaua, fie că s-a numit FCSB, noi am jucat împreună la o echipă. Să negăm existența acelei echipe… pentru că practic asta facem în momentul în care spunem că da, s-a înființat CSA (n.r. echipa de fotbal) în 2017, vorbim despre o echipă care s-a desființat, să spunem, în 2001-2003, vorbim despre vechea Steaua, Steaua care a câștigat Cupa Campionilor Europeni și apoi noi împreună am jucat la o echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu putem să negăm existența acelei echipe. Oamenii care au fost pe stadion nu pot să nege existența acelei echipe. Noi am jucat la o echipă. Acum, noi trebuie să vedem ce se întâmplă cu echipa aia și cei care spun că acea echipă nu a existat trebuie să vină cu… Nu eu trebuie să demonstrez că echipa nu a existat! Ei trebuie să demonstreze că echipa nu a existat!, a completat şi Alex Bourceanu, confom aceleiaşi surse citate mai sus.

Adi Popa, mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB

Adi Popa a transmis un mesaj categoric despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. Mijlocaşul a transmis faptul că trupa lui Gigi Becali abordează o strategie agresivă de marketing, iar fanii sunt „spălaţi” pe creier şi consideră că FCSB nu este adevărata Steaua.

„Din punctul meu de vedere, ei fac o chestie – și nea Gigi e foarte smart și nu degeaba a reușit în viață și a făcut atâția bani – cu marketingul lor vizavi de brand, care e foarte agresiv și foarte puternic.

Ăsta e adevărul. Acum, că e incorect, că e corect, ce să facem? Orice site deschizi, nu trece o săptămână să nu apară o persoană din fotbal sau să se discute la o emisiune că FCSB e Steaua, FCSB e Steaua. Adică, până la urmă, consider că ideea asta, la un moment dat, la cât de agresivă și puternică este, induce, așa, cu forța.

Adică îl spălăm pe creier, FCSB e Steaua. Cine nu cunoaște cu adevărat o să o ia mot-a-mot: Da, mă, așa e”, a declarat Adi Popa, în cadrul emisiunii „Naţiunea Stelistă”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și